14. prosince 2015 • 11:30

Jak dopadl po rychlém K.O. od McGregora? Aldo se zhroutil v šatně

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Deset let nadvlády skončilo. José Aldo přišel o víkendu o pás mistra UFC v pérové váze za pouhých 13 vteřin. Knockout od Conora McGregora bral těsně po utkání statečně, v šatně se ale emocím poddal a zhroutil se na zem.



"Chci odvetu. Tohle vlastně ani žádný souboj nebyl," soukal ze sebe slova José Aldo chvíli poté, co inkasoval tvrdý levý hák, kvůli kterému přišel o pás mistra UFC v MMA. Ještě v Oktagonu se držel statečně, od irského provokatéra a nového šampiona se zlomit nenechal. V soukromí už tak brazilský bijec silný ale nebyl.

Deset let neprohrál, sedmkrát úspěšně svůj titul obhájil. Pak ale stačí třináct vteřin a je po všem. Není proto divu, že i drsný bojovník podlehne emocím. Aldo se totiž ihned poté, co došel se sklopenou hlavou do šatny, zhroutil k zemi.

Okamžitě se k němu sešli členové jeho realizačního týmu a svého svěřence utěšovali. Tomu trvalo celých třináct minut, než se schopil natolik, že se dokázal zvednout ze země a odejít na tiskovou konferenci. Tam po vzoru Terminátora slíbil: "Já se vrátím."

Nenechal se ani vyprovokovat svým soupeřem, který je známý svými výstřelky. Nový mistr totiž se svými provokacemi na nic nečekal a začal hned po výhře. Směrem k Aldovým trenérům ukázal vztyčené prostředníčky. Na konferenci však svého soka přece jen  pochválil: "José byl fenomenální šampion. Respektuji ho, jen opravdoví velikáni dokáží překonat takovou nepřízeň osudu," smekl.

McGregor zničil soupeře v rekordně rychlém čase
McGregor zničil soupeře v rekordně rychlém čase

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud