24. ledna 2016 • 15:20

Z klece za mříže! Český bijec Terminátor Vémola jde na rok do basy

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Návrat do klece se konat nebude. Legendární český MMA zápasník Karlos Vémola, který se jako první Čech dokázal probojovat do elitní organizace UFC, byl odsouzen. Bojovník, který letos plánoval návrat, dostal roční trest odnětí svobody a pokutu deset milionů korun za daňové úniky.



Hodně nepříjemný zážitek čeká prvního českého zápasníka v UFC Karlose Vémolu. Doma neporažený bijec MMA jde na rok do vězení kvůli daňovým únikům, dostal navíc také tučnou pokutu. Odsouzen byl v Anglii, kde podniká. Neodvedl tam daně nejen z podnikání, ale také ze zápasových odměn. Jako první o celé kauze informoval server Fightersglobe.com.

Karlos Vémola je prvním Čechem, kterému se podařilo proniknout do profesionálního zámořského seriálu UFC, doma nikdy zápas v kleci neprohrál. DO UFC se však nedostal přímo z Čech, jeho cesta začala v Anglii, kde se sedmi výhrami v tamních MMA organizací dostal až do největší organizace světa UFC.

Nejlepší český MMA bojovník v UFC zápasil v šesti zápasech, dva z nich dokázal vyhrát. Vloni si zranil zápěstí a rozhodl se ukončit kariéru. Po vyléčení si to však rozmyslel a domluvil si zápas s Petrem Ondrušem. Dlouho očekávaný duel však bude muset kvůli ročnímu vězení znovu odložit.

Mistr MMA Ondruš: Až porazím Vémolu, můžu skončit!
Video se připravuje ...

Vémola překonal v Česku dosud nejtěžší překážku - Poláka Struse
Video se připravuje ...

Je konec! Vémola se raduje z výhry
Je konec! Vémola se raduje z výhry

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud