25. února 2016 • 19:05

Pudilovou čeká v boji o titul nová soupeřka. Němku nahradí Maďarka

Autor: iSport.cz, mma
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česká bojovnice MMA Lucie Pudilová se v bitvě o titul šampiona GCF musí připravovat na novou soupeřku. Původní německá sokyně Katharina Lehner musela z boje o titul odstoupit kvůli zranění. Souboj o titulový pás organizace GCF však rychle vzala další bojovnice ze zahraničí. Lucii Pudilové se v oktagonu postaví Melinda Fabian.



„Ke změně soupeřky došlo měsíc před zápasem a to pro nás není takový problém. Taktiku si upravíme. Ve Finsku se nám stalo, že nám zápas zrušili a poté znovu nabídli a to jen tři týdny před ním. Přerušili jsme tehdy přípravu i stravu. Zvládli jsme to. Zkusíme si poradit i nyní,“ věří trenér Lucie Pudilové Ladislav Erdélyi.

Pro příbramskou bojovnici je zápas velkou výzvou. Jedná se totiž o první ženský titulový zápas v MMA v České republice. „Tvrdě se připravuji pod mým trenérem a zápasu podřizuji vše. Je to pro mě moc důležitý souboj a na nic jiného se nesoustředím,“ uvedla Pudilová, jenž je zatím na domácí scéně neporažená a v minulém roce si připsala vítězství na prestižním galavečeru MMA ve Finsku.

Její soupeřkou o vysněný titulový pás GCF bude tedy Maďarka Melinda Fabian. Bojovnice, jenž na začátku ledna tohoto roku v polském Wyszkove porazila domácí Paulinu Borkowskou. Melinda Fabian již má dokonce s českým MMA zkušenosti, když v minulém roce porazila v Budapešti Barboru Polákovou. Pokud bude chtít opět získat český skalp, bude si však muset poradit s domácí Pudilovou.

„V současné době dojíždíme silovou přípravu a přecházíme do silově vytrvalostní fáze. Lucie při současné váze 68 kg zvedne z podlahy technikou mrtvého tahu činku o váze 140kg. Má velkou sílu. Běháme po příbramských haldách, vybíháme schody na svaté hoře, trénujeme i v noci. Lucie je odhodlaná podat v zápase co nejlepší výkon,“ tvrdí kouč Ladislav Erdélyi.

Kdo bude novou a historicky první šampionkou GCF bude jasno na konci března. Titulový zápas se koná 25.března v rámci galavečera MMA GCF34: Back in the Fight 5 v Příbrami. Vstupenky jsou již v prodeji v síti Ticketstream.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud