Ondřej Němec
24. května 2016 • 11:50

Děsivá scéna! Obr z MMA napadl policisty, než ho rozstříleli, jednoho ubodal

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Scéna jak z hollywoodského krváku. Bývalý zápasník MMA Amokrane Sabet byl zastřelen několika ranami na ostrově Bali. Došlo k tomu poté, co odmítal odložit nůž, kterým vyhrožoval policistům. Spustila se salva výstřelů, bývalý zápasník při tom však dokázal jednoho z policistů ubodat.



Velmi děsivá scéna se odehrála na indonéském ostrově Bali začátkem měsíce. Jejím hlavním aktérem byl bývalý zápasník MMA, devětačtyřicetiletý Francouz alžírského původu Amokrane Sabet.

Francouz s alžírskými kořeny Amokrane Sabet byl zastřelen na Bali
Francouz s alžírskými kořeny Amokrane Sabet byl zastřelen na Bali

Svalnatý obr žil na ostrově na základě turistického víza, to mu však již vypršelo, navíc byl nebezpečný svému okolí. Často napadal sousedy, nechtěl za sebe platit v restauracích a několikrát měl potyčky s policií.

Na video z šíleného incidentu se můžete podívat zde (pozor, záběry jsou drastické!) »

Není se tak čemu divit, že si pro něj policie přišla domů. Odmítal však odejít a oháněl se při tom nožem. Jeden z policistů tak začal pálit do vzduchu varovné výstřely. To ale agresivního hromotluka vyprovokovalo k útoku, při kterém ranami do krku ubodal jednoho z ozbrojených mužů. Zbytek policejní jednotky Sabeta zneškodnil až několika desítkami výstřelů. 

Za zběsilým chováním bývalého bojovníka MMA lze hledat drogovou závislost, které v posledních letech propadl, údajně byl také psychicky nemocný s mesiášskými sklony.

Jako profesionální zápasník MMA nebyl Sabeta příliš úspěšný, jeho bilance činila jednu výhru a tři prohry.

VIDEO | Podívejte se na jeden ze Sabetových zápasů

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud