7. srpna 2016 • 18:00

Bomba do hlavy, pak bezvědomí. Český bijec schytal v UFC děsivé KO

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Žádná sláva, žádné uctívání po druhém vítězství v UFC. Na Viktora Peštu čekala na konci jeho čtvrtého zápasu v nejprestižnější bojové lize světa s Marcinem Tyburou jen tma. Černá temnota, kam za vámi potlesk diváků nemůže. Do bezvědomí poslal Peštu polský fighter nekompromisním kopem do hlavy.



"Nebyla to náhoda! Kopnutí bylo součástí plánu, který jsem si na dnešní zápas připravil. Šlo o naplánovanou kombinaci útoku. Díky týme, díky trenére! Skvěle jste mě připravil," hlásal po K.O. nadšeně 30letý rodák z Uniejowa.

Tybura zacílil na hlavu české jedničky tuzemského MMA v 53 vteřině druhého kola. Prásk, levý nárt dopadl na Peštův spánek. Prásk č. 2, tělo borce, který pochází z Příbrami a trénuje v pražském Penta Gymu s legendárním koučem Danem Bartákem, dopadlo na zem.

Konec, prohra, rozhodčí zápas na galavečeru UFC Fight Night v Salt Lake City okamžitě ukončili.

VIDEO: Podívejte se na šílený kop na hlavu Viktora Pešty


Diváci přesto dál zůstávali v hrůze, 190 centimetrů výšky a 110 kg váhy pořád leželo na zemi v oktagonu. Až po chvilce se Pešta, po Karlosu Vémolovi druhý Čech v UFC, za pomoci svého týmu zvedl a podpírán zmizel do šatny.

"Ten zápas jsem chtěl absolvovat jinak. Gratuluji Marcinovi, je to velký bojovník. Děkuji Gregovi Jonesovi a Evanu Borisovi za pomoc po celý týden. A omlouvám se, že jsem zklamal lidi," vzkázal Pešta fanouškům pár hodin po duelu přes svůj oficiální facebookový profil.

Dobrá zpráva, český bojovník je zdráv! Horší zvěst, v UFC má 26letý zápasník nyní bilanci tří porážek a jednoho vítězství. Po druhé za sebou navíc utrpěl K.O., před Tyburou Peštu vypnul už v říjnu v Houstonu ve třetím kole Derrick Lewis.

Celkově si ale Pešta drží skóre 10 výher/3 prohry.

Cesta k zápasu MMA 3. Redaktora Sportu škrtil bijec z UFC
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud