20. srpna 2016 • 10:41

McGregor se s Diazem málem popral na vážení. Dohlíželi i policisté

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dlouho očekávaná odveta je tady. V noci ze soboty na neděli (ve 4 hodiny ráno) se utká irský bojovník Conor McGregor s Američanem Natem Diazem. V rámci galavečera UFC 202 bude fanoušky hojně sledovaný souboj hlavním tahákem. Souboje se nemůžou dočkat ani samotní bijci. Málem se poprali už na předzápasovém vážení, dohlížet na ně museli policejní příslušníci.



"Měl jsi mě zabít, když jsi měl šanci, protože teď jsem zpátky a tebe i celý tvůj za*raný tým zabiju," zařval McGregor na Diaze během předzápasového vážení. Jeho nadávky však amerického bijce z rovnováhy nevyvedly. "On už je mrtvý z posledně. Je to teď nový chlap. Zápas bude znovu o tom zabít, nebo být zabit. USA vy sr*či," zařval do mikrofonu.

Oba bojovníci se stali za poslední měsíce velkými rivaly a žádné jejich setkání neproběhne bez napjaté atmosféry a sprostých slov. Když se měli po vážení vyfotit, málem se předčasně porvali. Od sebe je musel držet šéf UFC Dana White, na pořádek pro jistotu dohlíželi i policisté.

Mezi nimi to však vřelo už ve středu na tiskové konferenci, kde po sobě kromě nadávek házeli i plastové lahve a jiné předměty. Rolí lepicí pásky prý dokonce i trefili McGregorovu přítelkyni Dee. Přišel s tím Conorův tréninkový sparing partner Artem Lobov. "Pravda je, že jí trefili a to je celé. Naštěstí je v pořádku, ale oni za to zaplatí," slíbil za McGregora.

Zápas slibuje také zajímavou diváckou kulisu. Přestože má v Evropě velkou fanouškovskou základnu Conor McGregor a zdá se tak, že mu přeje výhru víc lidí, v USA to tak jednoznačné není. Americký bijec Nate Diaz je tam totiž oblíbený, v anketě na serveru bleacherreport.com dokonce víc lidí věří, že vyhraje právě on. A co si myslíte vy?

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud