28. srpna 2016 • 19:15

Od tance ke K.O.! Bývalá baletka sejmula po reality show soupeřku

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Osm měsíců bez zápasu skončilo. Po poslední drtivé porážce si americká bojovnice MMA Paige VanZantová vzala pauzu, během které natáčela do taneční reality show, do klece se v UFC vrátila až nyní. A byl to zápas s plnou parádou. Ve druhém kole soupeřku knockoutovala parádním naskočeným highkickem.



V prosinci si připsala svou první porážku v UFC. V zápase, který je mnohými fanoušky považován za jeden z nejlepších soubojů ženských bojovnic, prohrála s Rose Namajunasovou v pátém kole na škrcení. Po prohře si vzala dlouhou pauzu, během které natáčela reality show Dancing With The Stars (americká obdoba StarDance), do klece se vrátila až po dlouhých osmi měsících.

Bývalá baletka Paige VanZantová se do UFC vrátila stylově. Ve druhém kole knockoutovala Bec Rawlingsovou. Dvaadvacetiletá bojovnice svou soupeřku zmátla naznačeným pravým lowkickem, Rawlingsová se pak následnému naskočenému highkicku ubránit nezvládla. Upadla na zem, kde VanZantová svou výhru stvrdila sérií úderů.

"Na tréninku jsem to už několikrát zkoušela a mám to ve svém arzenálu, takže jsem si myslela, že bych to mohla zkusit také teď," řekla VanZantová ke svému vítěznému kopu. "Myslím, že jsem jako bojovnice vyspěla, poslouchám rady od koučů v rohu," dodala. Svým výkonem pak předčila i hlavní tahák galavečera, během kterého vyhrál Demien Maia nad Carlosem Conditem už po necelých dvou minutách prvního kola.

VIDEO: Podívejte se na její zápas s Bec Rawlingsovou:

Paige VanZantová porazila Bec Rawlingsovou ve druhém kole
Paige VanZantová porazila Bec Rawlingsovou ve druhém kole

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud