Květoslav Šimek
21. ledna 2016 • 14:34

Räikkönen tankoval benzín v Ostravě, fandové zablokovali cestu

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kimi Räikkönen, mistr světa ve Formuli 1 z roku 2007, přiletěl na otočku do Ostravy. V rámci propagační akce čerpací stanice Shell, která spolupracuje s Ferrari, si v mrazu vyzkoušel i práci mechanika. Benzín sice netankoval do závodního speciálu, ale do civilního vozu. Pak se zhruba půl hodiny podepisoval fanouškům, kteří svými zaparkovanými vozy takřka zablokovali příjezd k dálnici.



Räikkonen stylově navštívil jednu z čerpacích stanic stojících v místech, kde se v minulosti jezdíval slavný ostravský závod Balcarův memoriál. A přestože si v obličeji takřka po celou dobu návštěvy zachoval chladný výraz seveřana, k fandům byl velmi vstřícný. Trpělivě s fixou obešel po celém obvodu zábran, které byly obsypány desítkami nadšenců.

„Chudák, musí mu být zima, vždyť má jenom tenisky,“ hlásila jedna z dívek z čerpací stanice. „Vždyť je to Fin, ne? Tomu zima nebude…“ dostalo se jí od kolegyně pohotové odpovědi. Z mošnovského letiště přijel Räikkönen před polednem v Maserati. Tedy přijel. Neřídil, seděl na zadním sedadle.

Za volant rudého vozu Ferrari se Räikkönen na chvíli posadil až po odjezdu. Na sněhem zmáčené ploše vystřihl několik řízených smyků. Bleskovou návštěvu Ostravy zakončil na firemní akci v Dolní oblasti Vítkovic.

Závodník formule 1 Kimi Räikkönen v Ostravě
Závodník formule 1 Kimi Räikkönen v Ostravě

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud