4. srpna 2016 • 18:00

Podmol plaval se žraloky a čeká ho slavná exhibice v Rakousku

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česká freestyle motokrosová jednička po úspěchu na Nitro World Games odpočívala. Libor Podmol odcestoval na Maledivy, kde si užíval oceánu a připravoval se na druhý půlrok. O víkendu ho čeká prestižní exhibice Master of Dirt v Rakousku, které se zúčastní také Petr Pilát nebo Matěj Česák.



Podmol užíval zaslouženého klidu s manželkou na ostrově v Maledivách. Ovšem došlo také na adrenalinové momenty, jak je u něj zvykem… „Jednou jsem si takhle plaval v oceánu před naší vodní vilou, kolem mě žádný člověk. Měl jsem  brýle, kouknu doleva a tam dvoumetrový žralok. Tak to ve mně drobet hrklo. Nikdo mi neřekl, že tam jsou žraloci,“ popisoval situaci Podmol. „Prý nekoušou, takže pohoda. Aspoň teda tenhle nekousl,“ dodal.

Od pondělka už je Podmol zpět v tréninku. Naposledy ostře skákal na motorce v Salt Lake City, kde ve světové konkurenci v rámci Nitro World Games vybojoval šesté místo.

Video z Nitro World Games zde:

Teď Podmol vyrazil na další akci – Masters of Dirt v Rakousku. Jedná se o vyhlášenou bláznivou exhibici, kde skáčou z rampy do vzduchu jezdci na čtyřkolkách nebo na sněžném skútru.

„Pořadatelé si hodně hrají s ohňovými a světelnými efekty, jeden z freestyle motokrosařů skáče ve tmě také s hořící bundou. Doufám, že to nevyjde na mně. Po dovolené jsem se spálil už dost,“ smál se Podmol, který také začal tvrdý trénink na Russian X-Challenge.

Premiérová akce se uskuteční v Moskvě od 19. srpna. „Půjde o takové ruské X-Games, jsem na to hodně zvědavý. Soutěžit se bude ve třech disciplínách – Freestyle, speed and style a step up,“ poodhalil Podmol.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud