8. srpna 2016 • 04:05

Gymnasta si děsivě zlomil nohu. Poslal dojemný vzkaz o další olympiádě

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Olympiáda pro něho evidentně není zemí zaslíbenou, ale on se největšího sportovního svátku nechce vzdát. Francouzský gymnasta Samir Ait Said, který se zranil už na OH v Londýně před čtyřmi roky a v sobotu si v Riu děsivým způsobem zlomil nohu, slíbil v dojemném videu z nemocnice, že se porve o zlato v Tokiu 2020.



To křupnutí zůstane fanouškům ještě dlouho v hlavě. Když v kvalifikaci víceboje Said po přeskoku dopadal na zem, ozval se příšerný zvuk. To si právě 26letý Francouz přivodil si otevřenou zlomeninu holeně.

Samir Ait Said skončil ve velkých bolestech
  Samir Ait Said skončil ve velkých bolestech

„Jak všichni víte z médií, mám zlomenou lýtkovou a holenní kost - paráda. To si vyžádalo okamžitou operaci. Ta se zdařila velmi dobře a snad se budu moci celkem brzy postavit zpět na nohy,“ říká Said ve videu, které zveřejnil na svém facebookovém profilu. „Jde to dobře a jsem šťastný,“ vyznal se s úsměvem a poděkoval za povzbudivé vzkazy i bouřlivý potlesk, kterého se mu dostalo, když ho na nosítkách odnášeli z haly.

Teď prý chce co nejdříve fandit svým gymnastickým kolegům a Francii vůbec. „Vrátím se co nejdřív do haly, abych fandil svým přátelům, protože soutěžení zdaleka není u konce. A já můžu se svou modrou, bílou a červenou přispět k podpoře. Francie do toho!“ vyhlásil Samir.

„Musíme kluky podpořit ve víceboji i přeskoku,“ burcuje. „Zvládli pokračovat i po mém pádu, což rozhodně nemohlo být lehké. Jsou to bojovníci, takže chlapi, já vám říkám: Sakra! Buďte silní, buďte dobří, jsem s vámi a posílám vám velké objetí. A věřte mi - dobrodružství jménem Tokio 2020 je stále reálné,“ vyhlásil muž, který si prožil olympijské zklamání už v Londýně 2012, kde si poranil pravou nohu.

„Hned, jak se postavím opět na nohy, věřte mi, že se vrátím k tréninku s myšlenkou na olympijské zlato,“ slíbil v dojemném vzkazu a dodal: „Ještě jednou díky všem a úplně jednoduše - mám vás rád.“

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud