14. února 2014 • 14:55

Sex je v Soči ONLINE! Sportovci randí díky aplikaci v mobilech

Autor: jip
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na sto tisíc kondomů je údajně zdarma k dispozici v olympijské vesnici pro sportovce. Spotřebovat je jim může pomoct taky aplikace do mobilních telefonů, která v první fázi anonymně vyhledává vhodné protějšky k seznámení. Jmenuje se Tinder, a že je v Soči v plném provozu, to si můžete být jisti.



Není to tajemství – sportovci často v přípravě na svoje výkony žijí v přísném odříkání. Na olympiádě, kde jsou ubytovaní na malém prostoru a hormony jsou skoro cítit ve vzduchu, je pak příležitost užít si velká. A využívaná.

Ani na předchozích Hrách nebylo výjimkou vidět sportovce ve vesnici sápat se po sobě navzájem. V Soči si mohou díky mobilní aplikaci Tinder sehnat rande odkudkoliv a skoro bez práce.

„Tinder v olympijské vesnici nás posunuje do dalšího levelu. Všichni ho mají. Je to ohromné, dají se tam najít hezouni,“ básní snowboardistka Jamie Andersonová.

Nejvíc se dosud kolem sexu točily novinové titulky předloni během olympiády v Londýně. „Homosexuální Grindr se zhroutila když olympionici přijeli do Londýna,“ psal Mirror. Dost otevření ohledně svého pohlavního života byli i samotní sportovci.

„Viděla jsem lidi milovat se přímo venku,“ svěřila se americká fotbalistka Hope Solová stanici ESPN. „Na trávníku, mezi budovami, tam všude si to rozdávali.“ A americký plavec Ryan Lochte dodal: „Při minulé olympiádě jsem měl přítelkyni, a to byla velká chyba. Teď jsem single, takže Londýn by měl být opravdu dobrý.“

Tyhle příběhy se dají čekat i ze Soči. Aplikace v mobilech tomu může jen pomoct. Jak to funguje? Uživatel zadá svoje parametry a základní požadavky a Tinder mu v blízkém okolí najde možnosti, které by se mu mohly zamlouvat. Potud je nabídka i poptávka anonymní. Až se oba kontaktují a shodnou se, že by si mohli padnout do oka, baví se už osobně.

Předloni v Londýně pomáhala homosexuálním sportovcům aplikace Grindr. Tinder rozdílné sexuální orientace nerozlišuje.

Sex na předchozích olympijských hrách

VANCOUVER 2010
Dvaadvacetiletý snowboardista Scotty Lago odletěl domů dříve, než plánoval, poté, co se na serveru TMZ objevila fotografie, na které mu fanynka kouše do bronzové medaile pověšené pod pasem. CNN zveřejnila titulek: Medaile Vancouveru za rozdávání kondomů. Stanice ESPN prozradila, že šest sportovců se oddávalo orgiím v horké lázni hned vedle olympijské vesnice.

PEKING 2008
Bývalý olympijský stolní tenista Matthew Syed napsal pro britské Timesy článek, v němž poznamenal, že to byl „sexuální festival... přímo v Pekingu. Olympionici musí dosáhnout nepřirozené úrovně sebekázně během přípravy na závody. Jak jinak se pak projevit, než sopečnou erupcí nespoutaného hédonismu?“ Podle agentury AFP pekingské úřady rozeslaly více než 400 000 kondomů do hotelů v olympijském městě; ovšem jen asi čtvrtinu z nich spotřebovali sportovci.

SALT LAKE CITY 2002
Konzervativní město se stalo dějištěm několika protestů proti olympijské praktice rozdávat sportovcům kondomy zdarma.

SYDNEY 2000
Pořadatelé si mysleli, že 70 000 (duhových) kondomů bude stačit. Už po týdnu museli poslat pro 20 000 dalších. Oštěpař Breaux Greer řekl stanici ESPN, že měl každý den pohlavní styk se třemi ženami – dvě byly kolegyně sportovkyně a jedna turistka. Z her musel odstoupit kvůli zranění kolena, ale jako cenu útěchy měl prý sex s nejmenovanou – leč slavnou – olympioničkou na záchodcích letadla cestou domů do Los Angeles.

BARCELONA 1992
Právě na této olympiádě se sportovcům začaly zdarma rozdávat prezervativy coby prostředek podporující bezpečný sex.

SOUL 1988
Poté, co byl zakázán sex uvnitř ubytoven, našlo se prý neuvěřitelné množství použitých kondomů... na střechách olympijské vesnice.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud