14. února 2014 • 21:25

Kuzminová ignorovala slovenské novináře. Přikázal jí to manžel!

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Biatlonistka Anastasia Kuzminová byla hodně rozmrzelá poté, co se i na Slovensku rozšířil špatný překlad jejích slov po zisku zlaté olympijské medaile, podle kterých má jen slovenský pas, ale jinak je doma v Rusku. Po pátečním vytrvalostním závodě přišla odveta vůči slovenským médiím.



Kuzminová doběhla na 15kilometrové trati sedmadvacátá, sbalila si věci a zamířila do mixzóny mezi novináře. Nejdříve se zastavila u slovenské televize, pak rozhlasu a poté ještě u zahraničních tiskových agentur. Hlouček možná deseti slovenských novinářů z tištěných médií ovšem minula bez povšimnutí.

„Červenou kartu“ přitom už měli novináři dostat i po stíhačce, ve které doběhla Kuzminová šestá. „Před třemi dny mi volal rozzlobený Daniel Kuzmin (manžel a trenér), jaké že hlouposti to vychází v novinách,“ cituje server cas.sk vyjádření tiskového mluvčího slovenské výpravy.

Zlatá pro Slovensko od ruské rodačky! Anastasia Kuzminová obhájila v Soči zlatou medaili z Vancouveru
Zlatá pro Slovensko od ruské rodačky! Anastasia Kuzminová obhájila v Soči zlatou medaili z Vancouveru

Vše vzniklo výrokem o domově v Rusku, který přinesla agentura AP. „Překroucený výrok přebrala i některá slovenská média. Vzhledem k tomu mi Kuzmin řekl, že Nasťa bude mluvit jen pro Slovenskou televizi a Slovenský rozhlas, protože ti nemůžou její slova překroutit a ostatním uděluje červenou kartu,“ uvedl Lubomír Souček.

Ten prý biatlonovému týmu přeposílal postoje fanoušků, jež Kuzminovou podporovaly. Ani to ale nepomohlo obměkčit naštvaného manžela, který se tak postaral o pěknou kontroverzi. Věcí se teď bude zabývat i vedení Slovenského olympijského výboru.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud