26. února 2014 • 09:32

Krejčí o Soči: Někdy jsme ani pořádně nevěděli, co máme hrát

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejasnosti kolem českého národního týmu a jeho výkonu na ZOH se nešíří tiskem jen v Česku, stále více se o dění v mužstvu zajímají i zámořská média. Jako poslední se zatím k turnaji v Soči vyjádřil špílmachr Bostonu David Krejčí.



Krejčí už se společně se Zdenem Chárou objevil po návratu ze Soči na pondělním tréninku Bruins a naznačil, že českému mužstvu, které na Hrách skončilo na šestém místě, občas chyběla lepší organizace.

"V některých chvílích jsme pořádně nevěděli, co máme hrát," řekl sedmadvacetiletý Krejčí v rozhovoru pro Milford Daily News. "Byla to zábava, ale teď jsem rád, že jsem zase zpátky v Bostonu," dodal.

Už před startem olympijských her panovaly spekulace o systému, jakým bude český tým hrát, a zdali vlastně vůbec nějaký bude. "Systém jsme měli, trenér nám nějaké věci řekl. Ale zbytek jsme si museli zařídit my, co jsme byli na ledě," vykládal Krejčí .

Jinak si ale poslední držitel Zlaté hokejky svou účast na prestižním turnaji prý celkem užil. "Jen ten konec Her se nám nepovedl tak, jak bychom si představovali. Ale to je sport, byl to turnaj plný skvělých týmů," řekl český útočník v rozhovoru pro klubové stránky Bostonu.

Krejčí není první hokejista z olympijského týmu, který se vyjádřil k dění v Soči. Brankář Ondřej Pavelec se ohradil proti hodnocení kouče Hadamczika. „Nelíbí se mi, že trenér dělá blbce z nás hráčů,“ řekl Pavelec v rozhovoru pro dnešní Sport. O zklamání z vyřazení už ve čtvrtfinále se s fanoušky na facebooku podělil i Jaromír Jágr.

AUDIO: Jak Hadamczik oznámil konec u národního týmu
Video se připravuje ...

Co dál s Hadamczikem? Celá diskuze TV iSport po vyřazení s USA ve čtvrtfinále ZOH v Soči
Video se připravuje ...

Jandač o stavu českého hokeje: Musíme se probrat!
Video se připravuje ...

David Krejčí s Tomášem Plekancem se radují z páté trefy do sítě Slovenska
David Krejčí s Tomášem Plekancem se radují z páté trefy do sítě Slovenska

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud