26. března 2011 • 10:15

Vyfoťte se s Tysonem. Za 500 v hotelu Clarion

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je tu velká šance pro fanoušky boxerské legendy Mikea Tysona! Kdokoli se totiž může přijít vyfotit s Tysonem od 13 do 15 do hotelu Clarion v pražských Vysočanech.



Tyson, který je návštěvě Prahy se rozhodl, udělat si čas na své fanoušky, kteří jsou za ním ochotní dorazit do pražských Vysočan. Americký boxer po svém příletu zavítal ve čtvrtek i do redakce deníku Sport, večer na něj pak čekal večer bojovníků Heroes Gate. V sobotu si nechal čas na prohlídku Prahy a zítra ráno odletí z Česka pryč.

Tyson si užil galavečer, pás předal Slovákovi

Slavný americký boxer Mike Tyson korunoval na galavečeru Heroes-Gate v Praze mistrem světa lehké váhy smíšených bojových umění MMA asociace WKF Slováka Ivana Buchinger, který porazil Rusa Maratbeka Kalabekova. Tyson zápasy prožíval a také ochotně pózoval pro fotoaparáty fanoušků, kterých se v Tesla Areně sešlo zhruba šest tisíc.

Čtyřiačtyřicetiletá někdejší hvězda světového boxu a nejmladší mistr světa těžké váhy v historii sklidil velký potlesk už při svém příjezdu do haly, kdy se v ringu přivítal s organizátory. Na jeho počest zazněla americká hymna a následně se držela minuta ticha za oběti přírodní katastrofy v Japonsku.

Poté přišly na řadu jednotlivé zápasy kategorie MMA a K-1, které Tyson se zájmem sledoval a často na dálku zápasníkům pomáhal imaginárními výpady či se radoval nad povedenými údery.

Mike Tyson si v ringu vychutnával bouřlivý aplaus
Mike Tyson si v ringu vychutnával bouřlivý aplaus


V přestávkách mezi zápasy si známý bouřlivák hrál s přítomnými dětmi, které ho dokonce lechtaly. Našel si čas také na fanoušky, s nimiž se nechal zvěčnit. S žádostí o fotografii za ním chodili i sami zápasníci.

Jelikož se program opožďoval, museli organizátoři pozměnit plány a hlavní zápas posunout na dřívější čas. Na poslední dva duely už Tyson nevydržel a vrátil se do hotelu, kde ho čekala VIP party.Na Heroes-Gate měli čeští fanoušci prakticky jedinou šanci vidět ho naživo.

Další akce jeho čtyřdenní návštěvy byly kromě neplánovaného sobotního focení s fanoušky jen pro zvané včetně pátečních dvou placených tréninků ve fitcentru na Opatově. Z Prahy Tyson odletí v neděli ráno.

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud