9. října 2016 • 04:00

Charme Look i Váňovi koně. Kdo jsou favorité a outsideři Velké pardubické

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velká pardubická je tady a stejně jako loni se čeká na nového šampiona. Oficiální vítěz minulého ročníku Ribelino na startu chybí pro zranění a patnáctka koní se od 16.40 (PP ČT1) utká o čest být jeho nástupcem. Na startu bude i Nikas, kůň, který vloni jako první proběhl cílem. Favoritem je ale nováček Charme Looke. Projděte si kompletní startovní listinu s kurzy na vítězství i praktické informace pro návštěvníky dostihu!



Startovní listina Velké pardubické

Plánek Velké pardubické - pro zvětšení klikněteFoto Sport

Jak parkovat?

K dopravě na dostihové závodiště lze využít spojů Českých drah a posilových spojů městské hromadné dopravy. Pro placené parkování osobních vozidel jsou připraveny tři parkovací plochy, z toho dvě na přilehlém letišti. Kapacita těchto dvou ploch je až 1300 míst. Z letiště na závodiště diváky dopraví kyvadlová doprava. Třetí možností je uzavřená komunikace I/37 od křižovatky u závodiště směrem na Dražkovice. Pro pěší budou od železničního nádraží kvůli stavebním pracím u Parama vytyčeny tzv. obchozí trasy. Řidičům na trase Hradec Králové – Chrudim a Hradec Králové – Přelouč je doporučováno sjet z komunikace I/37 směrem k nádraží a pokračovat přes místní části Dukla a Jesničánky.

Vstupenky

Místa k sezení na tribunách jsou na neděli až na výjimky vyprodána. Závodiště ale do prodeje uvolnilo další vstupenky na stání, které lze za určitých podmínek koupit i s padesátiprocentní slevou. Stačí při nákupu vstupenky na pokladně předložit jízdenku Českých drah s cílovou stanicí Pardubice. Sleva se nevztahuje na vstupenky zakoupené v předprodeji. Základní cena vstupného na stání je 190 korun, děti do 140 cm výšky mají vstup zdarma.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud