2. března 2016 • 19:48

Máma Soukalové prožívá závody u počítače. Jak fandí své dceři?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už ve čtvrtek se naplno rozjede biatlonové mistrovství světa, začíná se smíšenými štafetami. Gabriela Soukalová starší, matka nejlepší české závodnice, v rozhovoru pro iSport TV popisuje, jak fandí své dceři. Aktuální šampionát si vychutná z pohodlí domova před obrazovkou počítače.



Soukalová starší, sama bývalá úspěšná závodnice na lyžích a olympijská medailistka, závody své dcery sleduje velmi pozorně. Jak vidí české šance v prvním závodě, smíšené štafetě?

"Jsou to srdcaři, dávají tomu maximum a chtějí, mají na to," věří českému týmu. Štafetový závod prožívá ještě víc, než když její dcera vyráží do individuálních bojů. "Jede za tým, člověk z toho má větší nervy. Přeji si, aby to nezkazila, neměla trestná kola. Doufám, že to dopadne dobře," přeje si Soukalová.

Gabriela Soukalová momentálně vede Světový pohár, na šampionát do Norska odletěla jako velá favoritka. "Manžel kouká na televizi, já sedím u počítače. Já řvu tam, on tady, ale doplňujeme se. Když Gábina vyhraje, dáme si skleničku šampaňského, to je všechno," prozradila Soukalová starší, jak v její domácnosti prožívají úspěchy své šikovné dcery.

Máma Soukalové prožívá závody u počítače. Jak fandí své dceři?
Video se připravuje ...

Více o MS v biatlonu čtěte ZDE »

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud