8. února 2016 • 11:45

Ženy umějí couvat, vtipkuje Soukalová. Co si o jejím dojezdu myslíte vy?

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

ANKETA | Nefér gesto, nebo vtipná ztřeštěnost? V sobotním závodu Světového poháru s hromadným startem dojela česká biatlonistka Gabriela Soukalová do cíle na třetím místě, ale oproti zvyklostem pozpátku. Někteří fanoušci ji nařkli, že její gesto nebylo fér a zesměšnila jím ostatní závodkyně. Co si o jejím couvání do cíle myslíte vy? Hlasujte v anketě a zapojte se do diskuze pod článkem.



Světový pohár v kanadském Canmore si česká biatlonistka Soukalová užívá naplno. Její sobotní finiš ovšem některé fanoušky pobouřil, i když většinu hlavně pobavil.

"Občas mám ztřeštěné nápady a tohle byl jeden z nich. Přijde to ve zlomku vteřiny. Doufám, že se to nikoho nedotklo, jen jsem chtěla zamávat českým fanouškům, kteří tam v tom větru a chumelenici stáli a podporovali nás," uvedla po závodu v tiskové zprávě.

V rozhovoru pro Český rozhlas dokonce Soukalová s úsměvem připustila, že se jí to nemuselo vyplatit. "Došlo mi pak, jestli mě nediskvalifikují," přiznala vedoucí závodnice Světového poháru.

Co si o couvání do cíle myslíte vy? Hlasujte v anketě!

Nejlepší česká biatlonistka se ke svému couvání vrátila ještě druhý den, když se se svým vtípkem pochlubila i svým 57 tisícům fanoušků na facebooku. "Ke včerejšku bych ráda dodala dvě věci. 1) Díky za poporu i přes oceán, 2) Není pravda, že ženy neumějí couvat."

Gabriela Soukalová vede v průběžném žebříčku Světového poháru, v letošní sezoně navíc pokaždé dojela v top 10. "Nedá se nic jiného než chválit, předvádí famózní výkony," pochválil ji trenér Zdeněk Vítek.

Ke včerejšku bych ráda dodala dvě věci. 1) Díky za podporu i přes oceán. 2) Není pravda, že ženy neumějí couvat :)

Zveřejnil(a) Gabriela Soukalova dne 7. únor 2016

Gabriela Soukalová projela cílem závodu s hromadným startem v Canmore jako třetí. A pozadu.
Gabriela Soukalová projela cílem závodu s hromadným startem v Canmore jako třetí. A pozadu.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud