10. prosince 2016 • 20:45

Skvělé gesto Koukalové! Sestřelila soupeřku, v cíli ji pustila před sebe

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Startovala jako sedmá a chtěla útočit na přední místa, pět chyb při střelbě ale Gabrielu Koukalovou odsoudilo ve stíhačce SP ve slovinské Pokljuce až na 26. místo. Jednu příčku ale přepustila obhájkyně celkového triumfu soupeřce úmyslně - těsně před cílem totiž před sebe pustila Miriam Gössnerovou, která kvůli ní v posledním kopci spadla.



„Ježiš, to bylo dnes utrpení!“ zhodnotila Gabriela Koukalová smolný závod na svém facebooku už se smajlíkem. „Snad to příště půjde líp.. Ještě, že Evik ( Puskarčíková ) zachránila nejen naší bilanci na stupních, ale také hlavně Vaše dobré nálady!“ vyzdvihla Koukalová svou týmovou kolegyni, která doběhla třetí a poprvé v kariéře vystoupala na podium v individuálním závodě.

Gabriela Koukalová před sebe v cíli stíhačky pouští Miriam Gössnerovou
Gabriela Koukalová před sebe v cíli stíhačky pouští Miriam Gössnerovou

Biatlonisty čekají ve Slovinsku ještě štafety. „Ještě zvládnout zítřek a pak hurá do Nového Města,“ těší se česká hvězda na domácí závody SP. Koukalová si tentokrát vybrala smůlu na střelnici a ještě ji potkal jeden incident v závěru.

Kvůli němu pak mohli diváci při dojezdu do cíle sledovat podivuhodnou scénu, kdy Koukalová skoro zastavila, aby ji Miriam Gössnerová mohla ještě předjet.

„Protože jsem se v posledním kopci omylem zamotala s Miri Gossner a přišlápla jí lyži. Spadla kvůli mně, takže mi přišlo fér na ní počkat před cílovou čárou a omluvit se jí tím gestem,“ vysvětlila královna minulé sezony jednomu z fanoušků, proč ráda oželela ještě jedno místo a jeden bodík do Světového poháru.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud