8. listopadu 2015 • 09:10

Smůla lyžařské hvězdy Vonnové: Vzala psům talíř, oni ji pokousali

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Americké lyžařské hvězdě Lindsey Vonnové se smůla na zranění nevyhýbá ani mimo sjezdovku. Nejnovější újmu jí způsobili její vlastní psi, kteří ji pokousali na ruce, když se pokoušela ukončit jejich rvačku o létající talíř.



"Moji psi se servali o frisbee a já se pokusila je od sebe oddělit, místo toho jsem schytala kousanec," prozradila Vonnová na sociálních sítích.

Jednatřicetiletá lyžařka musela s tržnou ránou na pravém palci na šití. Už dnes se ale znovu chystala na lyže a ujistila, že bude připravena na konci listopadu startovat v obřím slalomu v rámci Světového poháru v Aspenu. Čtyřnásobná celková vítězka SP měla původně startovat už v říjnu v Söldenu, po letní zlomenině kotníku se ale na poslední chvíli rozhodla na zledovatělé trati nenastoupit.

Hvězdná sjezdařka se v minulé sezoně po dvouletém trápení s dvakrát operovaným kolenem vrátila na vrchol a díky osmi výhrám v SP překonala rekord Rakušanky Annemarie Moserové-Pröllové v počtu vítězných závodů v seriálu (67). V únoru měla být hlavní hvězdou domácího mistrovství světa, avšak ke dvěma zlatým a třem stříbrným přidala ve Vailu a Beaver Creeku jen bronz v superobřím slalomu.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud