15. dubna 2016 • 15:30

Barbora Špotáková společně s maminkou jsou ambasadory pokračování globální kampaně Procter & Gamble “Děkuji, maminko”

Autor: red
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Procter & Gamble, globální partner Mezinárodního olympijského výboru představuje ambasadory třetího českého pokračování kampaně “Děkuji, maminko”. Projekt, který oceňuje všechny české maminky, je podpořen oštěpařkou Barborou Špotákovou, která se připravuje na souboj o medaili v Riu de Janeiru.



Kampaní “Děkuji, maminko” pro olympijské hry v Riu 2016 pokračuje projekt Procter & Gamble, který se prezentuje jako partner olympijských her originálním způsobem – jako společnost, jež “hrdě podporuje maminky”. Kampaň, která měla svoji celosvětovou premiéru během Letních olympijských her v Londýně v roce 2012, zdůrazňuje klíčovou roli maminky na cestě ke slávě každého sportovce.

Foto Procter & Gambel

“V Procter & Gamble byly vytvořeny značky, které dávají každý den maminkám to, co je nejlepší,” říká Marek Kapuscinski, viceprezident a generální manažer společnosti Procter & Gamble pro střední Evropu. “Během takové významné události, jako jsou olympijské hry, je pozornost zaměřena na soutěžící. Jejich úsilí sledují miliony fanoušků po celém světě. My ale víme, že za úspěchem každého sportovce, každého dítěte, stojí maminka. Díky zapojení a oddanosti maminky se tento úspěch stane skutečností. Právě proto jsou maminky v centru pozornosti této kampaně. Chceme využít naše výrobky k vyjádření obdivu a vděčnosti za každou maminku na světě,“ dodává Marek.

 

Ambasadoři

“Je mi potěšením, že mohu být ambasadorem tak významné globální kampaně společnosti Procter & Gamble. Ačkoliv pocit toho, když stojím na pódiu a držím zlatou medaili, je nepopsatelný, nikdy to nevynahradí skutečnou lásku a podporu mojí milované maminky během přípravy, ale také během her samotných. Pojďme společně ocenit pozoruhodnou sílu našich maminek a ukázat jim, že na nás mohou být hrdé. Jsem hluboce přesvědčená, že bychom všichni měli vyjadřovat lásku našim maminkám každý den, protože každá máma si to zaslouží,” říká Barbora Špotáková, oštěpařka a držitelka dvou zlatých medailí z olympijských her v Londýně a Pekingu a také držitelka světového rekordu.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud