8. září 2016 • 12:59

Adrenalin v Košířích: zkuste si víceboj

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

V sobotu 10. září se v areálu Na Cibulkách v Praze uskuteční Košířský víceboj. Sportovní akci pořádá SK Uhelné sklady Praha ve spolupráci a za finanční podpory Magistrátu hlavního města Prahy a Městské části Prahy 5. Zážitkový a multisportovní den pro širokou veřejnost proběhne od 10.00 do 18.00.



Pro návštěvníky je připraveno 14 dovednostních a zátěžových sportovních soutěží pod patronací jednotlivých oddílů SK – fotbalu, squashe, tenisu, kuželek, stolního tenisu, horolezectví a cyklistiky. Jednotlivé disciplíny garantují adrenalin i zábavu při jejich zdolávání a prověří fyzickou kondici účastníků. Děti obdrží doporučení pro další směřování jejich sportovních aktivit.

Akce je primárně určena dětem od 6 do 15 let, ale náročnost jednotlivých disciplín je odstupňována s ohledem na věk, takže jsou vhodné nejen pro dětské návštěvníky, ale i dospělé, včetně seniorů. Akce je součástí Evropského týdne sportu BeActive a Sportuj s námi České unie sportu. Dárečky a ceny pro úspěšné dětské absolventy věnoval Český olympijský výbor.

Pro zájemce bude připravené měření na profesionálních vahách Tanita, s výstupem v podobě pokročilé analýzy tělesného složení (voda, kostra, svaly, tuk apod.) a celkového somatotypu; analýza krevního obrazu neinvazivní metodou, tzv. darkfield microscopy; kreslení na motivy vybraných sportovních disciplín; facepainting; občerstvení včetně zmrzliny – vše zdarma.

Detailní info také na www.skuspraha.cz a webu i Facebooku městské části Praha 5.

Košířský vícebojFoto Uhelné sklady

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud