6. září 2017 • 15:15

Blíží se vydání nového dílu FIFA. Připomeňte si nejlepší úlety toho předchozího

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na konci září by měl vyjít nový díl nejslavnější fotbalové videohry, který ponese název FIFA 18. Díky technologickým pokrokům už hra v posledních letech vypadá značně realisticky, jak je ale nepříjemným zvykem, ani v tom posledním díle se vývojáři nedokázali zbavit některých grafických chyb a ocitli se tak pod posměšnou palbou fanoušků. Připomeňte si ty největší úlety z předchozího dílu. 



Vývojáři slavné hry FIFA dokázali vytvořit realistickou hru, která se až moc neliší od klasických fotbalových zápasů. Ve hře máte spoustu možností, kromě přihrávek a gólů se můžete pochlubit i hrou proti pravidlům a hráče protivníka kosit jednoho po druhém. FIFA se stala také součástí esport turnajů, ve kterých soutěží profesionální hráči o značné finanční výhry.

Jenže stejně jako v jiných videohrách, i zde se vývojáři nevyvarovali několika bugům, tedy chybám. Ty se projevují podivným chováním objektů a bugy ve FIFA hře opravdu dokázaly pobavit. „Vytvořili jste z toho normální gay porno,“ smál se vývojářům jeden z hráčů. Bugy se totiž nejčastěji projevovali tak, že se jednotliví hráči podivně zasekli do sebe a scéna tak spíše než fotbal, připomínala milostnou scénu.

O další vtipné momenty a úlety se podělili i samotní hráči. Stejně jako v klasickém fotbalu, i ve hře kolikrát nastaly posměšné chvilky. Klasické vlastní góly z malé domů, neschopnost trefit prázdnou bránu, nebo pokažený odkop brankářů. Pokud se nemůžete nového dílu dočkat, pobavte se mezitím těmito úlety.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud