22. července 2014 • 09:42

ZDARMA a bez registrace! Všechny přímé přenosy Synot ligy pouze na iSport.cz

Autor: bke, iSport.cz
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle je velký dárek pro fotbalové fanoušky! Portál iSport.cz v průběhu nové sezony Synot ligy přinese EXKLUZIVNĚ přímé přenosy ze všech utkání bez výjimky, a to zadarmo a bez registrace. Takže je to velmi jednoduché. Stačí zadat adresu www.isport.cz a pustit si zápas, který se právě hraje. A pokud utkání nestihnete, vůbec nevadí. Portál iSport.cz vám ihned po jeho skončení přinese sestřihy všech důležitých momentů ze všech utkání kola.



Server iSport.cz chystá zajímavé novinky k fotbalové Synot lize. Od její nové sezony je držitelem exkluzivních práv pro webové vysílání přímých přenosů a sestřihů ze všech soutěžních zápasů. „Takže pokud budete chtít sledovat fotbalovou ligu v plné šíři, tak jedině s námi,“ říká Lukáš Tomek, šéfredaktor deníku Sport a webu iSport.cz.

Na co se tedy mohou fanoušci těšit? Na iSport.cz budou moci sledovat všechna utkání Synot ligy živě. Navíc mezi souběžně hranými duely, které nepoběží v televizi, budou moci přepínat. Už během zápasu se na webu u daného utkání objeví sestřihy nejzajímavějších momentů – gólů, zákroků, sporných situací. Samozřejmostí bude, že krátce po skončení duelu z něj bude připravena reportáž.

Klasický přímý přenos pak ozdobí řada interaktivních prvků jako diskuse fanoušků či možnost hráče oznámkovat. Všechny zápasy také doplní podrobné týmové i individuální statistiky. Takový servis bude patřit ke každému utkání a nikdo jiný ho v takové míře nenabídne.

Nejatraktivnější zápasy pak přímo v redakci deníku Sport zhodnotí osobnosti českého fotbalu, podobný model už iSport.cz nabídl během vybraných duelů z mistrovství světa.

Homepage portálu iSport.cz s přímým přenosem
Homepage portálu iSport.cz s přímým přenosem

Ovšem i ve dnech, kdy se liga hrát nebude, mohou fanoušci počítat s pestrou škálou materiálu k ní. Web iSport.cz chystá na každý den rubriky, které ligové dění podrobně rozeberou. 

V pondělí bývalý ligový kanonýr Host Siegl okomentuje pět nejhezčích gólů uplynulého kola a fanoušci budou v anketě vybírat ten nejpovedenější z nich. Ve stejný den pak budou vyhlášeni Hvězda kola a Kopyto kola, tedy největší hvězda a nešťastník víkendu.

V úterý se dostane na brankáře a jejich pět nejlepších zákroků, i tady budou moci fanoušci hlasovat pro nejlepší z nich. Revizi budou podrobeni i rozhodčí, bude jejich hodnocení i s rozborem sporných situací, ocenění těch nejlepších a naopak pranýřování nejvíce chybujících.

Netradiční rubrika pod názvem Liga naruby se o slovo přihlásí ve středu. Nabídne odlehčený pohled na ligové dění, zachytí největší minely, zajímavé triky i humorné momenty. Ve čtvrtek naopak přijde na řadu odborný pohled expertů deníku Sport Pavla Hartmana a Pavla Janegy, kteří ve svém Rentgenu podrobně zanalyzují hru některého z týmů, popíší, v čem vynikají, či poodhalí, v čem jednotliví hráči chybují.

To vše vám web iSport.cz v nové sezoně nabídne. „Věříme, že fotbalovou Synot ligu si v naší společnosti opravdu užijete,“ navnadil Tomek všechny fanoušky.

SYNOT LIGA NA iSport.cz

Pátek-neděle
Přímé přenosy všech zápasů, sestřihy nejlepších momentů, možnost známkování hráčů a diskuze k zápasům.

Pondělí
Videomagazín TOP 5 gólů (kanonýr Horst Siegl komentuje nejlepší trefy kola. Která byla nejlepší, můžete určit v hlasování na webu isport.cz právě vy)

Videorubrika Hvězda & kopyto kola (komu se ligové kolo nejvíce povedlo a který hráč na něj chce naopak rychle zapomenout)

Úterý
Hitparáda Zlatá píšťalka (výkony prvoligových sudích pod lupou redaktorů deníku Sport)

Videomagazín TOP 5 zákroků (nejlepší zásahy gólmanů, hlasujte na isport.cz, který byl nejlepší)

Středa
Videomagazín Liga naruby (vybíráme nejlepší finty, trapasy, chorea fanoušků i bláznivé momenty ze všech zápasů předešlého kola)

Čtvrtek
Videomagazín Rentgen (fotbaloví experti pro vás před blížícími se zápasy 2. kola rozeberou hru jednoho z ligových favoritů)

Články odjinud


Články odjinud