1. ledna 2015 • 06:00

POZOR, FANLIGA v zimě nespí! V poznávačce hráčů vyhrajte pivo i divoké karty

Autor: bke, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

SOUTĚŽ | Fotbalová liga má sice přestávku, Gambrinus Fanliga ale do zimního spánku neupadla. Naopak. Pro všechny soutěžící připřavila skvělou šanci, jak vyhrát až dvě divoké karty či zajímavé ceny, mezi něž patří pivo Gambrinus a kalendáře podepsané fotbalovými hvězdami.



Princip kvízu je velice jednoduchý. Jeden týden ke jménu přiřazujete správnou fotku hráče, druhý týden k fotce hráče správné jméno. Vždy na vás čeká dvacet otázek. Hra je rozdělena do deseti týdnů s tím, že již otevřené poznávačky můžete neomezeně opakovat.

Vždy je nutné ke splnění úkolu dosáhnout nutný počet správných odpovědí, který každé kolo narůstá (nejdříve 11, v posledním kvízu 20 správných odpovědí z 20 otázek).

Jenže pozor, se zvyšující se hranicí potřebných správných odpovědí se navíc snižuje čas, který máte k dispozici.

Zapojte se do zimní poznávačky hráčů o super ceny zde >>

Poznejte hráče a vyberte správnou odpověď Poznejte hráče a vyberte správnou odpověďFoto www.fanliga.cz

V zimní poznávačce máte šanci vyhrát až dvě další divoké karty pro jarní část Gambrinus Fanligy. Stačí splnit kvízy na požadovaný počet správných odpovědí!

Hraje se i o zajímavé ceny, jako je pivo Gambrinus a kalendář podepsaný fotbalovými hvězdami. Vypracujte kvíz na co nejvíce správných odpovědí s co nejrychlejším časem a umístěte se na vrcholku žebříčku! Počet pokusů není omezený.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud