28. prosince 2016 • 13:55

Super šance! Je tu silvestrovský turnaj o 30 tisíc, hrajte Sazka Fantasy NHL

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na Silvestra si pořádně zasoutěžíte! V nové Sazka Fantasy NHL budeme hrát o ceny v hodnotě 30 tisíc korun. Oslavte tak příchod nového roku se zápasy zámořské soutěže a ukažte svou kvalitu při skládaní svých sestav.



Za oceánem nezastaví NHL ani oslavy Nového roku. V noci z 31. prosince na 1. ledna se hraje hned jedenáct zápasů. To je šance pro hráče Sazka Fantasy, neboť jsme si pro ně na tento speciální den připravili ceny v hodnotě 30 tisíc korun!

Pro vstup do Silvestrovského turnaje budete poprvé potřebovat získané Sazka Tokeny. Na vsazení jedné vaší volby je potřeba 20 Sazka Tokenů. Každý hráč bude moci vytvořit až 3 sestavy. Úspěšní hráči z minulých kol tak můžou mít menší výhodu.

Zatím méně úspěšní ale nemusí smutnit, každý den do konce roku mají v našich turnajích velkou možnost získat ještě spoustu Tokenů.

Co je to Sazka Token?

Sazka Token je virtuální měna, kterou hráč získá jako cenu v turnajích. Získané Tokeny pak uživatelé využijí v bojích o hodnotné ceny.

Na Silvestra hrajeme o 30 000 korun Na Silvestra hrajeme o 30 000 korunFoto Sazka

Soutěže o hodnotné ceny s vkladem v Sazka Tokenech budeme příští rok pořádat pravidelně. Už v lednu vypuknou kvalifikace o hlavní cenu - zájezd za Jaromírem Jágrem na Floridu, kde vítěz uvidí zápasy NHL a NBA.

Zde jsou rady pro vás, jaké hráče dát do sestavy:

Zapojte se i vy do Sazka Fantasy NHL o super ceny >>

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud