5. ledna 2017 • 16:33

6 hvězd NHL, kterým se nedaří. Boháč ligy, posila k Sedinům i Pastrňák

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jejich ceny jsou vysoké, ale přínos pro váš tým už ne. V tomto článku jsme se podívali na hvězdy NHL, kterým se nedaří podle očekávání. Podívejte se na 6 hráčů, které jsou pro vaše sestavy v Sazka Fantasy drahou volbou a zatím nepřinesli kýžené ovoce.



Patrice Bergeron, Boston (11,3 milionů)

S Crosbym a Marchandem táhnul na Světovém poháru Kanadu, která získala titul. V sezoně se útočníkovi nedaří. V 37 zápasech posbíral pouhých 12 bodů za 7 branek a 5 asistencí. Bergeron prožil jen jeden dvou a více bodový večer, to je na elitního útočníka Bostonu proklatě málo.

Anže Kopitar, Los Angeles (12,8 milionů)

Jeden z nejlépe placených hokejistů zámořské soutěže letos nepotvrzuje svou kvalitu. Vyhlášený střelec vsítil ve 33 zápasech pouze 3 branky! Na přesný zásah čeká už 10 utkání. Za velkou cenu se doposud opravdu nevyplatil.

Loui Eriksson, Vancouver (10,3 milionů)

Dvojčata Sedinovi dlouhodobě patří k tahounům Vancouveru. Klub k nim v létě přivedl třetího Švéda do party. Jenže Erikssonovi se v Kanadě nedaří podle představ. V minulých 17 utkáních dal jen dvě branky. Navíc ho musí strašit -9 bodů v tabulce pravdy. A s dvojčaty už ani nehraje. 

Chcete se setkat s Jágrem osobně a vidět ho v NHL? Hrajte Sazka Fantasy!

Sazka Fantasy Sazka FantasyFoto Koláž iSport.cz

Bída posledních dní

Drew Doughty, Los Angeles (12,4 milionů)

Kanadský bek nemá úplně špatnou sezonu, jenže v poslední době se dostal do útlumu. V 6 zápasech si připsal jediný bod. To je na jednoho z nejdražších obránců Sazka Fantasy opravdu málo.

David Pastrňák, Boston (9,4 milionů)

Český útočník vlétl do letošního ročníku NHL jako uragán. Pastrňák vstřelil 19 gólů, pak se ale zranil a přišel útlum. Ten trvá už sedm zápasů, ve kterých „Pasta“ nebodoval.

James Neal, Nashville (10,9 milionů)

Střelecký prach zvlhnul i kanonýrovi Nashvillu. Ten si nepřipsal bodový zápas v posledních 5 zápasech. Trenér ho dokonce už několikrát poslal z prvních dvou pětek. I na kanadského útočníka pozor.

Informace o formě hráčů:

Informace o Sazka Fantasy:

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud