18. ledna 2017 • 17:35

Pavelec se vrací do NHL! Vyplatí se hráčům Sazka Fantasy?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po třech měsících je zpět! Brankář Ondřej Pavelec se prokousal pobytem na farmě Winnipegu a poprvé v ročníku 2016/17 je z něj znovu gólman NHL. Pavelec si včera zatrénoval se svými staronovými spoluhráči a už se těší na večer. Proti Arizoně bude v bráně. Což je šance i pro hráče Sazka Fantasy.



Důvod povolání Pavelce? Jets inkasují celkem dost branek. Za sedm utkání úvodního měsíce roku 2017 už dostali 23 gólů. To je průměr 3,2 branky na zápas. Některé padají na vrub brankářské dvojici Connor Hellebuyck - Michael Hutchinson, kteří se ocitli ve špatné formě.

Český brankář tvrdě pracoval na farmě, kde odchytal 18 utkání. V méně slavné, ale o to více náročné a gólovější soutěži má 91,7% úspěšnost a průměr 2,78 gólu na zápas. Jeho výkony bedlivě sledoval trenér Winnipegu, který si přístup Pavelce nemohl vynachválit a konečně ho povolal zpět nahoru.

Chcete se osobně setka s Jágrem a vidět ho v NHL? Hrajte Sazka Fantasy!

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

To je šance pro hráče Sazka Fantasy. Český gólman stojí pouhých 8,4 milionů. Navíc v prvním zápase po pauze ho čeká Arizona, druhý nejhorší tým v počtu vstřelených branek v NHL. Winnipeg má na programu sérii 4 domácích utkání a Pavelec by měl pomoct týmu zase začít vyhrávat. Budete mu ve svých sestavách věřit?

Ondřej Pavelec se vrací do NHLFoto Koláž iSport.cz

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud