2. února 2017 • 10:49

Hertl a spol. PĚT hráčů, kteří se úspěšně vrátili po zranění do NHL

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jejich týmy se na ně nemohly spolehnout, neboť strávili nějakou dobu na listině zraněných hráčů. Nyní jsou ale připraveni a měli by upoutat pozornost i hráčů Sazka Fantasy NHL. Podívejte se na 5 hráčů, kteří se vrátili po zranění a mohli by se vyplatit ve vašich sestavách.



Brayden Point (Tampa Bay), 6,6 milionů

Teprve dvacetiletý útočník pauzíroval kvůli zranění celý měsíc. A jeho návrat proti Bostonu se mu povedl. Připsal si 4. branku v sezoně a zaujal velmi dobrým výkonem. I on doplácí na špatnou formu celého týmu, ale pokud bude nadále nastupovat v lajně s Johnsnem a Killornem, mohl by být pro vaše sestavy zajímavou volbou.

Kris Letang (Pittsburgh), 11,5 milionů

Jednička obrany obhájců Stanley Cupu v letošní sezoně doplácí na zranění. Po další 14 denní pauze se vrátil do zápasu s Nashvillem a připsal 2 plusové body v tabulce pravdy. V sezoně zatím odehrál jen 31 utkání, ale v nich si připsal slušných 23 bodů. Pokud bude zdravý, s rozjetým Pittsburghem půjdou jeho statistiky ještě nahoru.

Hrajte každý den o super ceny se Sazka Fantasy NHL! VÍCE ZDE >>

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

Tomáš Hertl (San Jose), 10,4 milionů

Na návrat českého útočníka se těšilo celé San Jose. A bývalý útočník svou sílu ukázal v souboji s konferenčním konkurentem z Chicaga, které svým gólem porazil. Prozatím stihl jen 19 utkání, ve kterých vstřelil 5 branek a přidal 5 asistencí. Jeho výkony se vyplatí sledovat.

Jakob Silfverberg (Anaheim), 10,4 milionů

Švédský útočník chyběl svému týmu jen něco přes týden, přesto bez něj Ducks dokázali ztratit 2 utkání ze 4. Do zápasu s Coloradem vlétnul jako uragán a připsal si 3 body. V letošní sezoně se mu celkově daří, s 32 body patří k nejlepším svého týmu.

Craig Anderson (Ottawa), 10,4 milionů

Jeho návratu se fanoušci Senators nemůžou dočkat. Jeho zástupce Condon se v posledních zápasech nepředvedl, hlavně v zápase s Floridou vyvrbil několik minel. Anderson se zranil na začátku prosince, do té doby si držel úspěšnost zákroků na 92%. Jeho návrat by vám neměl uniknout.

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud