7. února 2017 • 10:08

Známe vítěze, který se setká s Jágrem a uvidí NHL i NBA! S jakou sestavou vyhrál?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je rozhodnuto. Vítězem prvního super finále Sazka Fantasy je uživatel Mike27. Ten ještě s jednou osobou zažije nezapomenutelný zážitek v USA, kde se osobně střetne s Jaromírem Jágrem a zažije týden plný sportu.



Šlo o hodně, zájezd na Floridu přeci jenom nevyhrajete každý den. V tuhém boji nakonec zvítězil uživatel Mike27. Tomu se vplatila sázka na rozjetou Minnesotu, která zvítězila 6:3 na ledě Vancouveru.

Výhru mu zařídil finský útočník Mikael Granlud. Ten zažil úžasný večer, vstřelil 3 branky a přidal jednu asistenci. Sám tedy vybojoval 23 fantasy bodů. Pro představu tuto hranici překonali jen 4 soutěžící z 8 velkého finále.

Jeho volba byla skvělým tahem. Granlund prožívá v NHL životní formu a už v polovině sezony překonal svoje maximum v počtu posbíraných bodů. Před utkáním se pyšnil sérií 11 zápasů, ve kterých vždy posbíral aspoň bod. Skvělá analýza od Mike27. "Snažil sledovat statistiky, jak se jednotlivému hráči nebo celému týmu v poslední době daří a podle toho jsem se rozhodoval o nominaci hráče do sestavy. Samozřejmě je třeba mít i kousek štěstí," prozradil vítěz.

Hrajte Sazka Fantasy a vyhrajte zájezd na zápas Premier League!

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

I další dva borci z Wild vítěze podrželi. Brankář Dubnyk si připsal 6 fantasy bodů, Zucker dokonce 9. Důležitou roli hrál v týmu výherce i obránce Pittsburghu Justin Schultz. Ostatní výběry včetně kapitána se už bodově nevyplatily, ale protihráči nedokázali zvolit lepší sestavy, Mike27 i se špetkou štěstí se stal vůbec prvním vítězem velkého finále Sazka Fantasy a může se radovat z výhry.

A ne jen tak z ledajaké. V USA ho čeká osobní setkání s Jaromírem Jágrem, který mu předá lístky na zápasy NHL a NBA. V ceně je také ubytování i kapesné na celý týdenní pobyt. "V USA jsem nikdy předtím nebyl a myslím si, že to pro nás bude zážitek, na který budeme s radostí vzpomínat do konce života," nemůže se Mike27 dočkat.

Vítězi gratulujeme! A pro poražené máme výbornou zprávu. Už tento víkend startuje nová soutěž, tentokrát hrajeme o zájezd do Anglie na zápas slavné Premier League.

Vítězná sestava, která zajistila setkání s JágremFoto Sazka

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud