20. února 2017 • 14:50

Vylepšená Sazka Fantasy! Podívejte se, jaké jsme připravili novinky

Autor: iSport.cz, Sazka Fantasy
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sportovní hra Sazka Fantasy, ve které od jejího spuštění v prosinci již stovky výherců vyhrály ceny dohromady za statisíce korun, se dočkala dalších vylepšení. V článku se podívejte, jaké novinky jsme si pro vás připravili a nezapomeňte soutěžit o super výhry!



Nikdy nebylo snazší začít hrát 

Aby byla hra ještě přívětivější pro nové hráče, provede je vstupem do soutěže a sestavením jejich první sestavy jednoduchý návod zobrazený v horní části stránky. Skutečně stačí pouze vybrat svou jedenáctku, zvolit kapitána, zaregistrovat se a jste ve hře o hodnotné ceny!

Tvorba sestavy a registrace jsou nejen přehlednější, ale i lépe funkční i na mobilních zařízeních. 

O co všechno soutěžíme se potom dozvíte v sekci Ceny a pokud se chcete stát skutečnými experty, můžete si pročíst rady v sekci Jak hrát. Jaké sportovce si dát do týmu vám poradí i jednoduchý přehled jejich získaných bodů za poslední utkání i za všechna soutěžní kola, zobrazený přímo při jejich výběru.

Soutěžte ve fotbale o zájezd do Anglie

Nově také máte možnost soutěžit v nejpopulárnějších fotbalových ligách. K ligovým kolům Premier League vypisujeme soutěže o hodnotné ceny, kdy ti nejlepší postupují do dubnového finále, kde budou hrát o zájezd na zápas Premier League v Anglii.

V soutěžích k 1. české fotbalové lize zase můžete vedle řady dalších cen ukořistit i lístky na fotbalová utkání a budeme hrát i o fotbalové dresy pražské Sparty, jejímž generálním partnerem se čerstvě stala sázková kancelář SazkaBet. 

V naší nabídce nechybí ani Liga Mistrů, kde vám váš tým může přinést hodnotnou výhru v podobě poukázek nebo rovnou finanční hotovosti.

Chcete vyhrát zájezd na zápas nejslavnější fotbalové soutěže? Hrajte Sazka Fantasy!

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

Další porce hokeje

Zatímco výherce finále o zájezd za Jaromírem Jágrem se chystá na svou nezapomenutelnou cestu, vy stále můžete hrát každý den o Sazka Tokeny a s nimi postoupit do víkendových soutěží o další ceny, včetně VIP lístků na hokejová utkání.

Pomalu ale jistě se také blíží play-off české extraligy, která na Sazka Fantasy nebude chybět a bude pro vás další možností zabodovat se svým týmem.

Na Sazka Fantasy můžete soutěžit každý den. Nikdy nebylo jednodušší se zapojit do hry s tisíci dalších sportovních fanoušků a hrát o nezapomenutelné zážitky či parádní věcné ceny!

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud