24. února 2017 • 11:25

Tipy a rady pro ePojisteni.cz ligu: Vsaďte na střelce! Škoda sestřelí Příbram

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nová fantasy hra je už v plném proudu! Sazka Fantasy se rozrůstá o ePojisteni.cz ligu, kterou si můžete zahrát ve dvou turnajích o ceny v hodnotě 10 tisíc korun a spoustu Tokenů. V článku se podívejte na pravděpodobné sestavy 18. kola ePojisteni.cz ligy a další užitečné informace.



Jihlava - Hradec Králové

Jihlava - Hradec KrálovéFoto Sport

Jihlava doma v lize s Hradcem ještě neprohrála a dokonce ani neinkasovala. Když k tomu připočteme skvělý výkon brankáře Jana Hanuše (9,5 milionu) v minulém kole na Slavii, jeví se jeho zaření do vašeho týmu, jako rozumná investice. Vyplatit by se mohla sázka i na ofenzivní hráče Vysočiny. Ať už jsou to Davis Ikaunieks (7 milionů) či Pavel Dvořák (7,6 milionu).

Dukla - Karviná

Dukla - KarvináFoto Sport

Tohle by mohl být zajímavý duel. Domácí v minulém kole porazili Hradec a zaskvěl se především levý obránce Jakub Podaný (8,5 milionů), který se trefil z přímého kopu. Hosté zase uhráli cennou remízu s Mladou Boleslaví. Jejich silnou zbraní je brankář Jan Laštůvka (9,9 milionů). V záloze patří k oporám Lukáš Budínský (8,2 milionů) a v útoku nově operuje Tomáš Wágner (10,1 milionu), který věří, že v Karviné opráší svoji formu a začne znovu střílet branky. Chytne se už proti Dukle?

Brno - Liberec

Brno - LiberecFoto Sport

Podívejme se na to řečí čísel. Brno vyhrálo tři z posledních čtyř domácích zápasů s Libercem. Liberec v lize venku třikrát po sobě prohrál a vstřelil jediný gól. Výsledek? Jednoznačně vsadit na Jakuba Řezníčka (9,5 milionů)!

Bohemians - Slovácko

Bohemians 1905 - SlováckoFoto Sport

Slovácko v minulém kole obralo o body Jablonec a nyní chce loupit i v Ďolíčku. Statistika mluví jasně pro moravský celek. Bohemians porazili Slovácko z posledních 9 ligových zápasů jen jednou. Výborně se zatím jeví Benjamin Tetteh (8 milionů) a na hrotu operuje nebezpečné kladivo Francis Koné (8 milionů). Vzhledem k nízkým cenám střelcům hostujícího mužstva, byste mohli natrefit na jackpot.

Zlín - Plzeň

Zlín - PlzeňFoto Sport

Asi největší šlágr 18. kola! Plzeň to ve Zlíně moc neumí, domácí zase chtějí napravit úvodní remízu s Libercem. Jako risk se jeví zařazení Andrease Ivanschitze (10,5 milionů), který už si odbyl premiéru v dresu Západočechů, ale co se týká bodů, produktivní moc nebyl. Jistota by měl být Michael Krmenčík (10,6), který zápas s Příbrami rozhodl. A koho z domácích? Vukadin Vukadinovič (10,5 milionů) by se proti lídrovi ligy mohl předvést. Za úvahu stojí i Dame Diop (8 milionů), který operuje na hrotu.

Hrajte Sazka Fantasy a každý den vyhrávejte super ceny! VÍCE ZDE >>>

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

Příbram - Slavia

Příbram - SlaviaFoto Sport

Příbram už je takřka jednou nohou ve druhé lize, ale v předchozím duelu ukázala, že na sobě hráči přes zimu opravdu zapracovali a mistrovskou Plzeň dokázali potrápit. Slavia je však v laufu a měla by to být jasná záležitost. Tipy do sestavy? Střelec Milan Škoda (12,2 milionů), asistent a tvůrčí typ Jan Sýkora (10,3 milionů) a ofenzivní bek Per-Egil Flo (9,6 milionů).

Jablonec - Sparta

Jablonec - SpartaFoto Sport

Neděli zpestří souboj Jablonce, který není v tabulce na pozicích, jak by se dalo očekávat a Sparty, která se nachází v herní krizi. Po vypadnutí z Evropské ligy se Pražané mohou soustředit plně na ligu. Dá se předpokládat, že v sestavě bude kapitán a David Lafata (12,2) na úkor zraněných Matěje Pulkraba  Václava Kadlece. Zajímavý tip je Vjačeslav Karavajev (9,8 milionů), aktuálně nejlepší asistent v kádru Letenských.

Mladá Boleslav - Teplice

Mladá Boleslav - TepliceFoto Sport

Kolo završí pondělní dohrávka Boleslavi proti Teplicím. Poslední měření sil dopadlo výhrou Středočechů a nyní se očekává podobný výsledek. Domácí přes zimu zajímavě posílili a kádr má velký potenciál. V útoku operují Jan Chramosta (11 milionů) s Lukášem Železníkem (9,4 milionů), kteří jsou doplňovaní Miljanem Vukadinovičem (9,4 milionů). Z hostujícího týmu za uvážení stojí Martin Fillo (9,4 milionů), který patří k oporám Severočechů.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud