7. března 2017 • 16:00

DUEL expertů Sportu! Koho vyslali do boje ve fantasy Ligy mistrů?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Liga mistrů je zpět a s ní i Sazka Fantasy. Na tento týden jsme si pro hráče připravili jednu specialitu v podobě VIP turnaje o moderní televizor Panasonic. Při této příležitosti jsme vyzpovídali experty deníku Sport a pro vaši inspiraci jsme zjistili, jaké sestavy by do boje poslali oni.



Tomáš Večeřa, zástupce šéfredaktora deníku Sport

Bayern je jasně postupujícím týmem a proti v poslední době mizernému Arsenalu si v klidu zastřílí. Největší podíl na výhře budou mít Franck Ribéry a Thomas Müller, který se konečně probudil. Obranu bych poskládal z Dortmundu, Benfica je na hřištích soupeře zoufalá.

Barcelona bude chtít za každou cenu odčinit fiasko z prvního zápasu a PSG přejede, podle mě tady ještě o postupujícím není rozhodnuto a to i přes výsledek 4:0 z prvního zápasu. V největší formě mezi těmi třemi neuvěřitelnými hráči je nyní Neymar, proto dostal důvěru jako kapitán a Kubu v tomhle převálcuju.

A největší překvapení na závěr. Real se mi vůbec nelíbí, už si zase hrají ten svůj profesorský fotbal. Navíc zase nastoupí hvězdy Ronaldo s Balem, takže Real bude bez pressingu. Domácí prostě překvapí. A pokud zvolíte hráče Neapole i vy, oproti Jakubovi s Navasem v bráně litovat nebudete.

Sestava Tomáše VečeřiFoto Koláž iSport.cz

Jakub Dvořák, redaktor webu iSport.cz

Brankář Realu Navas byl pro mě jasnou volbou, Neapol nemá šanci. V zápase Dortmundu neočekávám moc branek, a když tak by se na nich moji beci mohli podílet. Volil jsem obránce tak, abych se odlišil od Tomáše.

Sestavte si vlastní tým z hvězd Ligy mistrů a hrajte o televizor Panasonic!

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

V záloze mi nesmí chybět Draxler, který předvedl fantastický výkon v prvním utkání. Barcelona vsadí na zkušenost a Iniesta rozdá pár klíčových asistencí. A proč Bale? Věřím mu víc než Ronaldovi, vždyť musí chtít odčinit nesmyslnou červenou kartu z ligového utkání.

Hvězdným útokem Tomáše rozdrtím. Jak jste si mohli všimnout, očekávám v zápase Barcelony s PSG spousty branek – utkání se už nemůžu dočkat. 

Sestava Jakuba DvořákaFoto Koláž iSport.cz

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud