9. března 2017 • 17:40

NEJ hráči kola ePojisteni.cz ligy: Osamocený Baroš a zase hvězdy Slavie

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
VŠECHNA VIDEA ZDE

Před blížícím se 20. kolem ePojisteni.cz ligy jsme pro hráče Sazka Fantasy připravili přehled, kterým hráčům se v minulém zápase dařilo nejvíce z pohledu získaných Fantasy bodů. Střelcům se moc nedařilo, proto nejlepším útočníkem je Milan Baroš jen se 4 fantasy body. Přihodili jsme i pár užitečných informacích pro následující kolo. Na nejlepší hráče 19. kola ePojisteni.cz ligy se podívejte v článku.



Brankáři

7 - Tomáš Koubek, Jiří Pavlenka, Jan Laštůvka, Martin Chudý

Čisté konto a výhra znamená pro tyto 4 brankáře 7 fantasy bodů. Nejvíce práce měl Jan Laštůvka, který podržel svou Karvinou v zápase se Zlínem. Bývalého reprezentanta čeká v příštím kole Jihlava, takže další čisté konto visí ve vzduchu. Martin Chudý skvěle zaskočil v bráně Teplic, ale ty příští kolo hrají se Slavií. Sparťan Tomáš Koubek se postaví proti Mladé Boleslavi.

Obránci

15 – Michal Frydrych

Hráč kola. Obránce Slavie rozhodl veledůležitý šlágr s Plzní a poslal sešívané do trháku v boji o titul. Na jaře zatím bývalý obránce Baníku válí, bilance 1+1 ve třech zápasech je vynikající. Tu by mohl potvrdit v zápasech s Teplicemi, nad jeho volbou určitě uvažujte.

10 – Simon Deli

To samé platí o parťákovi Frydrycha. Simon Deli patří k nejlepším obráncům ligy, je nebezpečný při standardních situacích a v zápase s Teplicemi je velký potenciál na udrženou nulu vzadu.

Záložníci

11 – Josef Šural, Jan Kalabiška

Sparťan Josef Šural zachránil klub z Letné v trápení s Duklou a parádní bombou vystřelil důležité tři body. Sparta hraje v dalším kole v Boleslavi, kde se jí daří. Podle výkonů bychom místo Šurala vybrali do sestavy Néstora. To karvinský záložník rozhodl duel se Zlínem. Ze záložníků Karviné bychom dali v příštím kole přednost Lukáši Budinskému.

Liberec - Příbram: Baroš si spravil chuť, Liberec vede 1:0
Video se připravuje ...

9 - Egon Vůch

No konečně, pomyslel by si fanoušek Liberce. Přesně takový výkon potřebují modrobílí od svého záložníka Egona Vůcha v každém zápase. Ten vstřelil vítězný gól ve veledůležitém utkání s poslední Příbramí a dodal libereckým klid na práci v boji o záchranu. Liberec ale čeká v dalším zápase neoblíbená Plzeň, Vůcha proto nejspíš vynechte.

Sestavte si vlastní tým z hráčů ePojisteni.cz ligy a každý den hrajte o super ceny!

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

8 - Daniel Bartl, Jaroslav Tregler

K výhře Liberce přispěl krásnou asistencí i Daniel Bartl. Ten luxusně naservíroval míč před prázdnou bránu Milanovi Barošovi. Ale stejný případ jako u Vůcha, příští kolo čeká Liberec až příliš těžký soupeř. Ve stejném zápase snižoval za Příbram Jaroslav Tregler, ale na další prohře to nic nezměnilo. Příbram hostí v dalším kole Hradec, tady je prostor pro překvapení vašich sestav. My bychom doporučovali zkušeného Tomáše Pilíka.

Útočníci

4 - Milan Baroš

Jediným útočníkem, který vstřelil v minulém kole branku, je Milan Baroš. Střelci Liberce šly ale body dolů za neproměněnou penaltu. Zkušený harcovník ale nesložil zbraně a zakončil povedenou akci svých spoluhráčů.

Sparta - Dukla: Šuralova překvapivá rána zapadla k tyči a Sparta vede 1:0
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud