17. března 2017 • 11:28

Tipy a sestavy pro ePojisteni.cz ligu: Karviná překvapí mistra, Sýkora proti svým

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nová fantasy hra je už v plném proudu! Sazka Fantasy se rozrůstá o ePojisteni.cz ligu, kterou si můžete zahrát ve třech turnajích o ceny v hodnotě 10 tisíc korun a spoustu Tokenů. Jeden turnaj jsme vypsali pro fanoušky Sparty, ve kterém si můžou zasoutěžit o lístky na zápas Sparta - Brno a dresy podepsané od hráčů klubu z Letné. V článku se podívejte na pravděpodobné sestavy 21. kola ePojisteni.cz ligy a další užitečné informace.




Sparta – Zlín

Sparta - ZlínFoto Sport

S novým trenérem Petrem Radou jde Sparta na Zlín. Hosté se na jaře trápí především střelecky. Zlín své soupeře v jarních utkáních v zásadě přehrával, jen tomu chyběly góly. Mimochodem, Ševci vyhráli na Spartě naposledy před 14 sezonami. To Sparta o přehrávání soupeřů nemůže mluvit ani náhodou, i proto muselo duo David Holoubek, Tomáš Požár opustit trenérskou židli. Věříme, že vojna Petra Rady zafunguje a Sparta vydře hubené vítězství, které zařídí kapitán David Lafata (12,2 milionů).

Hradec – Brno

Hradec - BrnoFoto Sport

Ideální soupeř na probuzení Votroků. Hradečtí porazili Brno v posledních třech domácích utkání a v sedmi vzájemných zápasech nezvládli jen jediný dotáhnout k bodům. Forma Hradce je ale velmi špatná, domácí nezvládli důležitá utkání s Jihlavou a Příbramí. Brno na jaře sbírá body a jeho herní projev je o mnoho lepší než jaře. Mírným favoritem jsou pro nás hosté, ale i tak očekáváme remízu 0:0. Vsadili bychom na obranu Brna v čele s brankářem Dušanem Melichárkem (8,3 milionů).

Liberec – Slavia

Liberec - SlaviaFoto Sport

Slavia hraje v úchvatné formě a v Edenu se čím dál častěji mluví o titulu. Sešívaní pod Šilhavým v lize ještě neprohráli, skvělou sérii se pokusí přerušit Liberec. Jenže na Slovan se specializuje kanonýr Milan Škoda (12,2 milionů), který do jeho sítě v posledních pěti vzájemných utkáních nastřílel sedm branek. A nezapomeňte na klíčového nahrávače červenobílých Jana Sýkoru (10,3 milionů), který se poprvé postaví proti svým bývalým spoluhráčům a jednoznačně se bude chtít vytáhnout.

Jablonec – Jihlava

Jablonec - JihlavaFoto Sport

Jihlava to v Jablonci neumí. Ve všech pěti utkáních, které na Na Střelnici odehrála, nedokázala ke třem bodům dotáhnout ani jeden. V posledních třech dokonce nevstřelila branku. Domácím jaro vychází slušně, ve velké formě hraje Mirzard Mehanovič (8,5 milionů). Zaměřili bychom se i na obránce Jaroslava Zeleného (8,8 milionů).

Teplice – Příbram

Teplice - PříbramFoto Sport

Teplice doma v lize s Příbramí pět zápasů neprohrály. Hosté sice vykřesali vítězstvím nad Hradcem naději na záchranu, ale v tomto kole je čeká příliš těžký oříšek. Domácí obrana drží, skvělou volbou a hlavně lacinou se v tomto kole zdá brankář Martin Chudý (7 milionů), který zaskakuje za zraněného Tomáše Grigara. Příbram se v Teplicích bude prosazovat těžko, k brankáři přihoďte i někoho z obránců.

Karviná – Plzeň

Karviná - PlzeňFoto Sport

Karviná poslední domácí zápas s Plzní zvládla, jenže stalo se tak v roce 1999. Zelení by ale klidně mohli historii zopakovat. Poslední mistr se herně trápí, klub má svých problému dost s hříšníkem Limberským a poslední výhry byly hodně upocené. Nováčka z Karviné by v tomto zápase mohl spasit útočník Tomáš Wágner (10,1 milionů), který v Plzni odehrál přes 55 zápasů. Jeho dobrým výkonům chybí branky. Bývalý tým, který se ho vzdal, se zdá jako ideální příležitost střelecké mlčení prolomit.

Sestavte si vlastním tým z hráčů ePojisteni.cz ligy a denně hrajte o super ceny!

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

Slovácko – Mladá Boleslav

Slovácko - Mladá BoleslavFoto Sport

Boleslav se v minulém kole vytáhla a porazila pražskou Spartu. Body by potřebovala potvrdit i venku a čeká jí oblíbený soupeř. Slovácko v předchozích dvou střetnutích nedalo Mladé Boleslavi ani gól a inkasovalo jich rovnou pět. Záložník Tomáš Přikryl (10 milionů) se v minulém utkání přesunul na hrot útoku a jeho potenciál na vstřelení branky je tak zase o něco větší. Jednoznačně vsaďte na hostující ofenzivní hráče.

Bohemians – Dukla

Bohemians - DuklaFoto Sport

Dočkají se Klokani gólu v malém pražském derby? Podle deníku Sport nikoliv. Obrana Dukly hraje velmi precizně a kádr mají hosté prostě lepší než domácí. Tady bychom vsadili na Filipa Radu (9,2 milionů) a obranu. Nejvíce se nám líbí výkony Jakuba Podaného (8,5 milionů).

TOP 5 hráčů ligy pro 21. kolo: Škoda na Liberec umí, Mehanovičovi to stříli
Video se připravuje ...

Mike27 ovládl Sazka Fantasy a letí za Jágrem na Floridu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud