30. března 2017 • 11:47

NEJ hráči kola ePojisteni.cz ligy: Chudý, Zajíc a dominance Jablonce

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po reprezentační pauze je zpět ePojisteni.cz liga. To je skvělá zpráva i pro hráče Sazka Fantasy, kteří se můžou porvat o zajímavé ceny ve dvou turnajích. Na které hráče vsadit? Mohl by vám pomoci přehled nejlepších hráčů minulého kola, na který se podívejte v článku.



Brankáři

7 - Roman Valeš, Martin Chudý

Jen dva brankáři dokázali se svými týmy vyhrát a udržet čisté konto. U Martina Chudého jsme vás na to upozorňovali v našem preview před ligou, na které se můžete těšit v pátek. Teplice se v dalším kole představí na půdě lídra z Plzně a šance na čisté konto není vysoká.

Obránci

15 – Vít Beneš

Obránce Jablonce je ve formě. Na demolici Jihlavy 5:0 se podílel úvodní brankou. Jablonec čeká v příštím kole trápící se Mladá Boleslav, proč by Baumit nemohl pokračovat ve výborných výkonech? Na Beneše vsaďte i tentokrát.

Jablonec - Jihlava: Na parádní centr Jankoviče vyskočil Beneš a uklidil balon do brány, 1:0
Video se připravuje ...

10 – Nikola Jankovič

Jankovič přidal ve zmíněném utkání k čistému kontu asistenci. Po pravé straně se obránce Jablonce nebojí zaútočit a jeho fantasy potenciál je i směrem dopředu.

Záložníci

14 – Jakub Hora, Mirzard Mehanovič, Nivaldo

Hned dva záložníci Teplic se podíleli na výhře nad Příbramí. Zajímavé výkony předvádí především navrátilec Nivaldo. Ve skvělé formě je jablonecký Mehanovič, který v našem přehledu nejlepších hráčů ligy podle získaných fantasy bodů figuruje pravidelně.

13 – Marek Havlík

Slovácko se dočkalo první jarní výhry. V 90. minutě vystřelil vítězství záložník Havlík. V příštím kole se modří představí na hřišti Jihlavy, která se trápí v defenzivě. Havlík se zdá jako dobrá volba i pro příští kolo.

Sestavte si vlastní tým z hráčů ePojisteni.cz ligy a denně hrajte o super ceny!

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

11 – Michal Trávník

V předposledním kole se dočkal premiérové branky v zeleném dresu. O týden později na to navázal dalším gólem. Trávník je ve formě, v zápase s Mladou Boleslaví bude klíčovým hráčem středové řady.

Útočníci

12 – Adam Zrelák

Cena Zreláka v Sazka Fantasy? Ta nejnižší možná, tedy 5 milionů. Mladíček v dresu Jablonce se odvážným trenérům, kteří ho zařadili do svých sestav, odměnil dvěma brankami a krásnými 12 body.

Jablonec - Jihlava: Krásný gól! Zrelák z dálky zvýšil na 3:0
Video se připravuje ...

8 – Marek Bakoš, Jan Holenda, Tomáš Zajíc

Jednogóloví střelci z minulého kola. Z výše zmíněných bychom o víkendu vsadili možná překvapivě na Zajíce ze Slovácka. Proti rozložené obraně Jihlavy má velkou šanci na další branku.

Mike27 ovládl Sazka Fantasy a letí za Jágrem na Floridu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud