7. dubna 2017 • 11:57

Tipy a sestavy pro ePojisteni.cz ligu: Plzeň umí, Sparta potvrdí výkon z derby

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová ePojisteni.cz liga pokračuje 23. kolem a s ní samozřejmě i Sazka Fantasy. Hráči Daily Fantasy si tak můžou o víkendu zahrát tři turnaje o super ceny včetně lístků na ligu. V článku se podívejte na pravděpodobné sestavy 23. kola ePojisteni.cz ligy a další užitečné informace.



Dukla - BoleslavFoto Sport

Svědíkova parta se nadále trápí, v minulém kola upachtila remízu 0:0 s Jabloncem. To znamená, že Boleslav vyhrála jediné utkání z posledních 12 ligových klání. Naopak Dukla na jaře hraje v pohodě, body ztratila jen na Spartě. V naších očí to vypadá na remízový zápas 1:1. Z domácích by se mohl prosadit Jan Holenda (9,6 milionů), u hostů připadá v úvahu Tomáš Přikryl (10 milionů).

Hradec - PlzeňFoto Sport

Oblíbený soupeř čeká po vyhazovu trenéra Romana Pivarníka Plzeň. Viktorka v lize porazila Votroky už devětkrát za sebou. Hradec je na domácí půdě vůbec nejhorším týmem ligy. To všechno nahrává do karet novému trenérskému duu Bečka – Horváth, aby úspěšně započali novou éru Plzně. To se jim povede, ústřední postavou by mohl být Marek Bakoš (10,3 milionů), kterému chybí jediná branka k dosažení 100 gólů v lize. Obrana hostů by vašim sestavám taky neměla uniknout.

Slovácko - PříbramFoto Sport

Příbram dělá, co může, aby se v lize zachránila. Výhra v posledním kole jí k těžkému úkolu přiblížila, ale nyní ji čeká neoblíbený soupeř. Slovácko totiž vyhrálo 4 z posledních 5 vzájemných ligových zápasů. Hostům navíc chybí klíčový záložník Tomáš Pilík. Domácí utkání zvládnou, blýsknout by se mohl Jan Navrátil (8,2 milionů) či Tomáš Zajíc (6,5 milionů).

Bohemians - JihlavaFoto Sport

Bohemians poprvé povede nový trenér Martin Hašek, který ve středu nahradil Miroslava Koubka. Nový impuls Klokani potřebovali jako sůl, neboť v lize 10x za sebou nezvítězili a poslední 3 kola prohráli. Nyní je čeká klíčový duel s Jihlavou, který musí zvládnout. Hosté jsou ve velmi podobném rozpoložení, proto bychom se přiklonili k domácím. Svou ligovou nadstandardnost ukáže Dominik Mašek (8,6 milionů).

Teplice - LiberecFoto Sport

Teplice v lize s Libercem 3x za sebou prohrály a nedaly ani gól. Domácí to sice se Slovanem v poslední době evidentně neumí, ale nyní je čeká trochu jiný soupeř. Liberec se vzdaluje sestupovým příčkám urputnými výkony. To Teplice jsou v herním laufu a ukončí nepříjemnou bilanci se Severočechy. Vsadili bychom na dobře hrajícího kapitána Martina Filla (10,1 milionů).

Karviná - SlaviaFoto Sport

V derby proti Spartě to nebylo ono. Slavia zklamala hrou, a jak udržela ligovou neporazitelnost pod trenérem Šilhavým, viděl každý. Ani nováček z Karviné zrovna neprožívá úspěšné období, na kontě má dvě porážky v řadě. Favorit tohoto utkání je jasný, Slavii by měl spasit kanonýr Milan Škoda (12,5 milionů), který se na jaře pyšní výbornou formou.

Sestavte si vlastním tým z hráčů ePojisteni.cz ligy a vyhrajte lístky na ligu!

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

Jablonec - ZlínFoto Sport

V tomto souboji se střetnou týmy s rozdílným rozpoložením. Zatímco domácí prohráli jediné utkání z posledních 7 kol, hosté už 9 zápasů nepoznali chuť výhry. Jablonec má problém v útoku, když se jim zranil poslední útočník Adam Zreľák. Největší ofenzivní hrozbou tak bude Mezard Mehanovič (9,3 milionů). Otázkou je, jestli pohárový gól z týdne probudí hvězdu podzimu Vukadina Vukadinoviče (10,5 milionů).

Sparta - BrnoFoto Sport

Na Letné je o něco pozitivněji. Remíza a hlavně výkon v derby mezi fanoušky v rudých barvách přinesl mírného optimismu. Co si ale budeme, do ofenzivy to žádná smršť nebyla. Václav Kadlec (11 milionů) protrhl nekonečné čekání na gól, skvěle zahrál mladý záložník Michal Sáček (9,4 milionů). Proti remízovému králi ligy z Brna bychom ale vsadili na domácí obranu a brankáře Tomáše Koubka (10,4 milionů).

Mike27 ovládl Sazka Fantasy a letí za Jágrem na Floridu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud