12. dubna 2017 • 15:13

TOP 5 trumfů v prvním kole Stanley Cupu: Navrátilec Sobotka i Crosbyho dítě

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejové NHL začíná to, na co se fanoušci těší celou sezonu. Ty nejlepší týmy se utkají o nejslavnější hokejovou trofej – Stanley Cup. Samozřejmě s play-off pokračuje i Sazka Fantasy. Vybrali jsme pro vás 5 hráčů, kteří by mohli v náročných zápasech překvapit.



Vladimír Sobotka, St. Louis, 9,6 milionů

Český útočník se po angažmá v Rusku vrátil do NHL. A v pravý čas. Bitvy v play-off to je jeho. Nebojí se tvrdší zákroků i vyhrocenější atmosféry. Po návratu mezi elitu bude plný elánu a St. Louis by mohl hodně pomoci. Blues nakonec dostali Minnesotu, kterou by svou hrou mohli překvapit. Český forvard je pro vás zajímavá volba.

Patrick Eaves, Anaheim, 8,6 milionů

Jedno z největších překvapení sezony. V posledních 10 letech se nikdy nepřehoupl přes metu 20 gólů za sezonu. Letos jich stihl dokonce 32. Eaves po přestupu z Dallasu se stal nejlepším střelcem Ducks a gólově je potáhne jistě i v sérii s Calgary. Tady vidíme velkou šanci na vícebodové večery.

Jake Guentzel, Pittsburh, 7,6 milionů

Mladičký útočník zažil první sezonu v NHL a hned dostal prostor vedle hvězdného Sidney Crosbyho, který si ho slušně hokejově vychovává. Šanci chytnul za pačesy a ve 40 utkáních si připsal 33 kanadských bodů. Je jasné, že Crosby po roce potáhne Pittsburgh za Stanley Cupem, mladík by proti Columbusu v jeho přítomnosti mohl posbírat slušný počet bodů.

Brady Skjei, New York Rangers, 7,3 milionů

Už v minulém roce nečekaně nakoukl do 5 utkání play-off. V letošní sezoně však naplno ukázal svůj obrovský potenciál produktivního obránce. V Rangers dostává na ledě dost prostoru, hraje i přesilovky. 39 kanadských bodů potvrdilo šikovné ruce mladíka. A 7,3 milionů je skvělá cena.

Sestavte si vlastní tým z hvězd NHL a každý den hrajte o super ceny!

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

Patrick Maroon, Edmonton, 6,2 milionů

Tak jako celou sezonu, tak i v prvním kole play-off musíme doporučit tohoto Američana. Podobně jako výše zmíněný Eaves zažil gólový poprask v této sezoně. Spolupráce s McDavidem a Draisaitlem mu svědčí náramně. V Edmontonu je hlad po play-off, Oilers ho nehráli přes 10 let. Tenhle trumf se za skvělou cenu prostě vyplatí.

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud