15. dubna 2017 • 07:19

Tipy a sestavy pro ePojisteni.cz ligu: Stý Bakoš, dominance Slavie a Sparty

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová ePojisteni.cz liga pokračuje 24. kolem a s ní samozřejmě i Sazka Fantasy. Hráči Daily Fantasy si tak můžou o víkendu zahrát dva turnaje o super ceny včetně kvalifikace na turnaj o 50 tisíc. V článku se podívejte na pravděpodobné sestavy 24. kola ePojisteni.cz ligy a další užitečné informace.



Brno - JablonecFoto Sport

Zbrojovce to na vlastním stadionu moc neklape a v tabulce z domácích hřišť jí patří až 14. místo. Na jaře Brno nepředvádí vůbec špatné výkony, poslední kolo na Spartě budiž důkazem. Ale zápas s pražským rivalem taky ukázal, že okének v obraně je dost. To až v laufu hrající Jablonec by měl trestat i přes početnou marodku v útoku. Celé jaro zatím hraje skvěle Mezard Mehanovič (9,3 milionů), dobrá volba i pro toto kolo. Z domácí se nám líbí varianta křídelníka Musefiu Ashiru (9 milionů).

Zlín - TepliceFoto Sport

Co jaro v lize, to pohroma. Tak by se dala charakterizovat druhá část sezony Zlína v nejvyšší fotbalové soutěži. Ševcům se prostě nedaří, 9 kol nevyhráli a získali v nich jen 4 body za 4 remízy. To Teplice jsou úplně jiná písnička. Žlutí předvádí velmi dobrý fotbal a ještě s chutí útočí na poháry. V dalším kole je čeká oblíbený soupeř, se Zlínem naposledy prohrály v lize v září 2007. Zde se nabízí Martin Fillo (10,1 milionů), obrana hostů a navrátilec do brány Tomáš Grigar (7,8 milionů).

Příbram - KarvináFoto Sport

Příbram, venku to je bída, co? Důležitý mač na Slovácku Starkovy partě nevyšel a záchrana se zase o něco vzdálila. Ale na vlastním stadionu to tak zlé není, Příbram poslední 2 domácí zápasy vyhrála 1:0 góly Tomáše Pilíka (9,3 milionů). Karviná měla nadupaný program, který by se na ní mohl podepsat. Že by ta záchrana přeci jenom zase vyšla?

Mladá Boleslav - BohemiansFoto Sport

Určitě si pamatujete, jak Boleslav minulý týden vyřadila Bohemians ve čtvrtfinále domácího poháru po penaltovém rozstřelu, když zápas skončil 1:1. V poli se spíš dařilo hostům, kteří navíc mají novou chuť do fotbalu. Pohodu přinesl trenér Martin Hašek, který využil tabulek v Excelu a Klokani jsou v jeho očích rázem šestí. Konec legrace, věříme v překvapení kola a Bohemians s pomocí Dominika Maška (8,6 milionů) či Siima Lutse (8 milionů) utkání zvládnou.

Jihlava - SpartaFoto Sport

Temné časy pro Jihlavu, a tak zkusila to, co Spartě pomohlo. Odvolala bývalého reprezentačního kouče Bílka a nyní velí lavičce Josef Jinoch. Na rozjezd dostal těžký oříšek. Sparta v posledních 5 ligových zápasech s Jihlavou nedostala gól (4 výhry, remíza). Pod Petrem Radou se i herně zvedla a je jasným favoritem. V tomto zápase můžete volit Tomáše Koubka (10,4 milionů), obranu hostí nebo třeba aktivního Josefa Šurala (10,1 milionů).

Sestavte si tým z hráčů ePojisteni.cz ligy a hrajte o ceny v hodnotě 50 tisíc!

Sazka FantasyFoto Sport

Liberec - DuklaFoto Sport

Tady by to mohlo dopadnout nudou 0:0, což z pohledu fantasy není úplně špatný. Liberci se hodí každý bodík, za kterým si jde urputným fotbalem. Na krásu v boji o záchranu taky není čas, že jo. Jenže Dukla není zrovna oblíbeným soupeřem. Hosté v lize neprohráli se Slovanem 5x za sebou. Dukle to v poli štymuje, ale v koncovce se trápí. Jednu z obran si určitě vyberete.

Plzeň - SlováckoFoto Sport

Takhle mistr nehraje. Výkon v Hradci byl opět nemastný, neslaný. Ale výsledkově to Viktorii jde a k obhajobě titulu nemá zase tak daleko. Plzeň neprohrála v 18 z posledních 19 ligových utkání. A to především díky skvělé obraně. Matúš Kozáčik (10,4 milionů) s 11 čistými konty se dělí o první místo v počtu vychytaných nul. Proti Slovácku by na metu 100 ligových branek mohl dosáhnout Marek Bakoš (10,3 milionů).

Slavia - HradecFoto Sport

Prognózy předurčují jasnou podívanou. Slavia doma v samostatné lize s Hradcem ve 13 zápasech ještě neprohrála. Hradec porazil Slavii jen ve 2 z 27 ligových zápasů (v roce 2012 a 1994). Slavia ve 22 soutěžních zápasech pod trenérem Šilhavým neprohrála (19 v lize, 3 v poháru). Milan Škoda (12,5 milionů) vstřelil Hradci gól v posledních 3 vzájemných soubojích. A tak dále, a tak dále, volbou domácích hráčů chybu neuděláte.

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud