18. dubna 2017 • 15:19

Experti deníku Sport radí v LM: Monako zase zaboduje, Atlético umlčí Leicester

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Úterý a středa už tradičně patří fotbalové Lize mistrů. A jinak to není ani u hry Sazka Fantasy, ve které budeme s touto legendární soutěží hrát o super ceny včetně turnaje o ceny v hodnotě 3 tisíc. Pro inspiraci jsme vyzpovídali redaktory deníku Sport. Na jejich sestavy se podívejte v článku.



Tomáš Podvín, redaktor webu iSport.cz

V obraně sázím na Atlético Madrid, které přijede na půdu Leicesteru s náskokem 1:0 a ten si bude chtít pohlídat tradičně silnou defenzivou. K nim přidávám fantoma Sergia Ramose, který umí velké zápasy a ze standardky by zase mohl udeřit.

V obraně ale má Real Madrid problémy, proto zařazení Arjena Robbena. Naopak v útoku má obrovskou sílu a na rozpadlou obranu Bayernu bude určitě platit Cristiano Ronaldo, kterému dávám kapitánskou pásku. Líbí se mi také návrat Marca Reuse do sestavy Dortmundu, zároveň ale nemohu opomenout Kyliana Mbappého z Monaka.

Sestava redaktora iSport.cz Tomáše PodvínaFoto Sport

Jan Malý, redaktor deníku Sport

Předpokládám, že Atlético Madrid uplatní proti Leicesteru svou pevnou obranu a postoupí. Proto dávám do sestavy hned tři jeho hráče, dva z toho defenzivní. Věřím také Realu Madrid proti Bayernu, po výhře venku by měl být „bílý balet“ v domácím prostředí ještě výraznější, a tak jsem vytáhl do každé řady jednoho z hráčů Realu včetně Cristiana Ronalda, který se v Mnichově trefil hned dvakrát.

Sestavte si vlastní tým z fotbalových hvězd LM a hrajte o super ceny!

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

Barcelona bude zase doma honit ztrátu z prvního utkání, předpokládám, že bude mocně útočit a nějaký gól dá. Vybírám Andrése Iniestu a do útoku Neymara, jenž byl produktivní v odvetě osmifinále proti Paris Saint-Germain.

Po výhře v Dortmundu favorizuji před odvetou Monaco. Svou výtečnou formu a talent potvrdil v prvním duelu Kylian Mbappé, jehož volím pro toto kolo jako kapitána.

Sestava redaktora deníku Sport Jana MaléhoFoto Sport

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud