5. května 2017 • 10:35

Sazka Fantasy MS v hokeji 2017: hrajte o trénink s Jágrem i 45 tisíc

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pozor, je tu jedinečná příležitost pro sportovní nadšence! Sestav si vlastní tým z reálných hráčů MS v hokeji a soutěž se Sazka Fantasy o trénink s Jaromírem Jágrem a ceny v hodnotě 45 tisíc korun. Sazka Fantasy je verze oblíbených fantasy her, v níž se vyhodnocují vítězové každý den. S největší hokejovou akcí roku přichází i několik novinek, které hraní podstatně vylepší. Těšit se můžete hlavně na žebříčky mezi hráči, které budou klíčovou součásti v boji o trénink se slavnou 68.



Jak hrát Sazka Fantasy o trénink s Jágrem?

- Zaregistruj se na www.sazkafantasy.cz, sestav si v soutěži zařazené do žebříčků k MS v ledním hokeji tým z 6 útočníků, 4 obránců a 1 brankáře z hokejistů národních mužstev. Komu z hráčů věříš nejvíce, toho zvol kapitánem.

- Podle toho, jak hráči budou hrát v reálných zápasech, získáš určitý počet Fantasy bodů. Pokud sestavíš lepší tým než tví soupeři, můžeš se těšit na super ceny včetně tréninku s Jaromírem Jágrem.

- Probojuj se do 18.5. do TOP 100 v jednom ze dvou žebříčků k MS v ledním hokeji a zúčastni se 20.5. rozhodující soutěže o trénink s Jaromírem Jágrem a o ceny za 15 000 Kč!

- Nebudeš v TOP 100 nebo jsi nestihl soutěžit? Máš druhou šanci! Nasbírej v našich soutěžích do 21.5. alespoň 150 Sazka Tokenů, abys mohl vsadit alespoň jednu sestavu v soutěži k hokejovému finále o ceny za 30 000 Kč!

Nezapomeň, Tokeny můžeš sbírat ve všech soutěžích na Sazka Fantasy. Více Tokenů znamená více vsazených sestav a větší šance na super výhru!

Jak fungují žebříčky?

V prvním žebříčku se započítávají celkové body získané ze soutěží k MS v hokeji, ve druhém pak tvé průměrné umístění ve všech turnajích MS, kterých se zúčastníš. Je však nutno odehrát alespoň 4 soutěže zařazené k hokejovému šampionátu, Sazka Fantasy proto nejlépe hraj každý den!

Všechny soutěže zařazené do těchto žebříčků budou označeny speciální ikonou. Ostatní soutěže se do žebříčků k MS v hokeji nezapočítávají.

Hrajte Sazka Fantasy v MS hokeji a vyhrajte trénink s Jaromírem Jágrem!

Hraj Fantasy MS o trénink s Jaromírem Jágrem Hraj Fantasy MS o trénink s Jaromírem JágremFoto Sport

Podrobné informace od turnajích Sazka Fantasy při MS v hokeji najdete na www.sazkafantasy.cz od úterý 2. května!

1. cena – trénink s hvězdným Jaromírem Jágrem

Nejlepší sestava Velkého finále zajistí šťastnému výherci (+1 jeho kamarádovi) nezapomenutelný zážitek – trénink s legendou českého hokeje Jaromírem Jágrem. Ten si na vítěze udělá čas, ukáže mu své tréninkové metody a odpoví na veškeré dotazy. Hráči na dalších místech a vítězové dalších turnajů se můžou těšit na ceny v hodnotě celkem za 45 tisíc korun!

VIDEO: Podívejte se, jak vypadá Jágrův trénink

Slavomír Lener komentuje Jágrův trénink střelby: Géniové umí takhle překvapit, říká
Video se připravuje ...

Takhle Jágr trénoval v Kladně
Video se připravuje ...

Trénink Philadelphie: Jaromír Jágr tahá na gumě spoluhráče a soutěž v rychlobruslení
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud