28. dubna 2017 • 11:07

Tipy a sestavy pro ePojisteni.cz ligu: Škoda, Hořava, Šural a taky Tašči

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová ePojisteni.cz liga pokračuje 26. kolem a s ní samozřejmě i Sazka Fantasy. Hráči Daily Fantasy si tak můžou o víkendu zahrát dva turnaje o super ceny včetně kvalifikace na turnaj o 50 tisíc. V článku se podívejte na pravděpodobné sestavy 26. kola ePojisteni.cz ligy a další užitečné informace.



Jihlava - BrnoFoto Sport

V boji o záchranu čeká Vysočinu oblíbený soupeř. Jihlava v 5 domácích ligových zápasech s Brnem neprohrála a poslední 4 vyhrála s jediným inkasovaným gólem. Celkově domácí stadion modrožlutým sedí daleko víc než výjezdy na hřiště hostů. Jihlava doma získala 16 z 20 bodů. I Zbrojovce se na cizích trávnicích nedaří, v právě probíhající sezoně venku porazila jen Jablonec (2:1). Domácí by mohl spasit dobře hrající Davis Ikaunieks (12 milionů). Hosté si mnou ruce nad zimní posilou Borysem Taščim (8,8 milionů).

Příbram - SpartaFoto Sport

Kdo by to řekl, že v posledních 5 zápasech bude mít předposlední Příbram lepší bilanci (9 bodů) než do nedávna o titul bojující Sparta (8 bodů). Jenže Starkova parta se za záchranou rozjela ve velkém a klukům to štymuje. Nyní je však čeká velký oříšek, Pražané vyhráli posledních  7 vzájemných ligových zápasů. Domácí porazili v lize Spartu pouze v dubnu 2005, kdy tým vedl Pavel Tobiáš, otec současného kouče Kamila Tobiáše. Další zázrak domácí přidají jen těžko, stopku k bodům by jim mohl vystavit skvěle hrající Josef Šural (11,9 milionů).

Zlín - BoleslavFoto Sport

Chmury jsou odehnány? V lize Zlín naposled porazil Bohemians a v týdnu postoupil po výhře nad do té doby neporazitelnou Slavii do finále poháru. To Boleslav semifinále s Opavou po bídném výkonu nezvládla. Speciální zápas čeká útočníka Mladé Boleslavi. Totiž historicky nejúspěšnějším střelcem Zlína v duelech s Mladou Boleslaví je Lukáš Železník (8,8 milionů), který ale nyní působí v dresu soupeře.

Plzeň - DuklaFoto Sport

Domácí po jednoznačné prohře na Spartě ztratili první místo. Napravit dojem budou moci proti Dukle, na kterou to umí. Viktorka vyhrála 5 z posledních 6 vzájemných zápasů v lize a Dukla si nikdy v ligové historii neodvezla z Plzně ani bod. Skvělé vzpomínky na soupeře má domácí Tomáš Hořava (12,7 milionů), který rozhodl poslední dvě utkání.

Karviná - HradecFoto Sport

Nováčci v problémech. Karviná 5 kol po sobě prohrála, domácím nefunguje hlavně obrana. Karviná dostala 41 gólů a má spolu s Hradcem Králové a Jihlavou druhou nejhorší obranu v lize. Hosté bijí na poplach, obrozená Příbram se jim sápe na záda a se sestupem zpět do druhé ligy to vypadá zase o něco reálněji. Domácí mají kvalitnější tým, projevit by se mohl střelec Tomáš Wágner (11,6 milionů).

Teplice - SlováckoFoto Sport

Kdo je zastaví? Teplice pokračují ve skvělých výkonech, a pokud vydrží, na podzim se můžou těšit na evropské poháry. Další překážkou bude Slovácko, které s domácími hraje tuze nerado. Hosté v Teplicích vyhráli jediný ze 14 ligových zápasů. Do brány domácích se vrátil zkušený Tomáš Grigar (11,1 milionů), slušná volba.

Sestavte si vlatní tým a hrajte o ceny v hodnotě 50 tisíc korun!

Sazka FantasyFoto Sport

Slavia - JablonecFoto Sport

Slavia sice ztratila šanci na double, ale v lize se v minulém kole dostala na první příčku. Oslavu v Edenu (který konečně patří Slavii) jen těžko Jablonec pokazí, hlavně pokud zopakuje bídný výkon s Příbramí. Vzájemné souboje v poslední době nebaví, tři minulé zápasy mezi Slavií a Jabloncem skončily bezbrankovou remízou. Domácí mají pořádnou motivaci, Slavia neporazila Jablonec 7x za sebou. Mlčení střelců prolomí Milan Škoda (14,8 milionů).

Liberec - BohemiansFoto Sport

Liberec stoupá tabulkou. Záchrana už je v podstatě hotovou věcí. To se úplně nedá říct o Klokanech, které čeká neoblíbený soupeř. Bohemians ve 14 zápasech v samostatné lize v Liberci nezvítězili, Slovan navíc prohrál jediný z posledních 5 vzájemných ligových zápasů. I když to střelecky nevyjadřuje, skvěle hraje bývalý reprezentant Milan Baroš (10,7 milionů).

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud