5. května 2017 • 12:08

Tipy a sestavy pro ePojisteni.cz ligu: Rezek je ve formě, Slavia na soupeře neumí

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová ePojisteni.cz liga pokračuje 27. kolem a s ní samozřejmě i Sazka Fantasy. Hráči Daily Fantasy si tak můžou o víkendu zahrát tři turnaje o super ceny včetně kvalifikace na turnaj o 50 tisíc. V článku se podívejte na pravděpodobné sestavy 27. kola ePojisteni.cz ligy a další užitečné informace.



Dukla - PříbramFoto Sport

Hosté směle míří za záchranou. V minulém kole se předvedli proti Spartě, která rozhodla až v závěru. Na Příbram čeká oblíbený soupeř. Domácí naposledy zdolali Starkovu družinou v srpnu 2013. Ani momentální forma bývalého armádního klubu není nijak valná, tři prohry z pěti utkání jsou toho důkazem. Příbram táhnou zkušení Tomáš Pilík Jan Rezek. Oba se na 9 gólech v posledních třech zápasech podíleli hned šestkrát.

Jablonec - PlzeňFoto Sport

Plzeňští v minulém kole utkání zvládli, Slavia naopak ztratila. Boj o titul má tak ve svých rukách opět Viktoria. Výkon jako za starých časů v posledním utkání předvedl Milan Petržela. Svou rychlostí by mohl dělat problémy i obraně Jablonce. Jablonec se na silnější soupeře umí vytáhnout, což předvedl i proti Slavii. Nebýt brankáře Pavlenky, mohli se jablonečtí radovat z překvapivého vítězství. Dobře se jevil křídelník Jaroslav Diviš.

Bohemains - SlaviaFoto Sport

Slavia v lize neporazila Bohemians 5x za sebou, poslední 4 zápasy skončily remízou. V boji o titul potřebuje prolomit prokletí. Klokani nesbírají body ani po výměně trenéra. Trenér Šilhavý nejspíše obmění sestavu. Změny se budou týkat obrany, šanci by měl dostat i Muris Mešanovič, kterého si kouč pochvaloval po zápase s Jabloncem.

Slovácko - KarvináFoto Sport

Špatná forma se týká obou týmů. Hosté sice utnuli nepříjemnou sérii porážek, ale porazit špantný Hradec není zas tak těžké. Ani výkony Slovácka nejsou úplně přesvědčivé. V této ligové sezoně doma z 12 zápasů jen 3x vyhrálo. Jak je v utkáních Karviné zvykem, v tomto utkání by mohly padat góly. Vsadili bychom tak na útočné hráče, jmenovitě například na Tomáše Wágnera.

Brno - ZlínFoto Sport

Bitva jednich z nejhorších týmů jara. Brno po slibném začátku v posledních kolech předvádělo velmi špatné výkony. Přísnější měřítko snese jen dvojice Pavel Zavadil, Borys Tašči. A když se zdálo, že se Zlín po tradičně bídném jaru zvednul, dostali svěřenci Bohuslava Pánika facku v podobě prohry s Mladou Boleslaví. Navíc Ševci cestují snad na nejméně oblíbený stadion, Zlín totiž čeká na ligový gól v Brně už 4 zápasy a celkem 379 minut. Zdravý rozum velí vsadit na domácí obranu.

Hradec - TepliceFoto Sport

Hradec je v krizi a míří do druhé ligy. Poslední výkony mužstva Bohuslava Pilného jsou vážně žalostné. Naopak Teplice jsou v herní pohodě a herně patří k nejlepším týmům v lize. V Hradci sice nevyhrály téměř sedm let, ale rozjetý vlak vláční Votroci jen těžko zastaví. Skvěle hraje Martin Fillo, což potvrdil v posledním kole dvěma brankami.

Sestavte si vlastní tým z hráčů ePojisteni.cz ligy a denně výhravejte super ceny!

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

Sparta - LiberecFoto Sport

Hosté jsou ve formě a poprvé v sezoně vyhráli tři utkání za sebou. Skvělý zápas zažil proti Bohemians Ekpai Moses, autor dvou branek. Na pomalou obranu Sparty by mohl jeho rychlost mohla platit. Právě v obraně mají Pražané největší problémy. Ale vpředu má velmi slušnou formu Josef Šural. Nemůžeme zapomenout ani na objev posledních dní Bogdana Vatajelua, který si v Příbrami připsal asistence na oba Šuralovy góly.

Mladá Boleslav - JihalavFoto Sport

Vysočina bojuje o ligovou příslušnost. V posledním kole vyprášili Brno 3:0 a za každou cenu se chce udržet. Bohužel výkony na hřištích soupeřů jsou mizerné. V letošní sezoně na cizí půdě ještě nevyhráli, z posledních pěti výjezdů se dokonce vraceli s prázdnou. Mladá Boleslav se začíná pod trenérem Martinem Svědíkem zvedat. Domácím pomohl návrat do sestavy GolGola Mebrahtu.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud