19. května 2017 • 15:28

Tipy a sestavy pro ePojisteni.cz ligu: Rozhodne o titulu Železník? Šanci dejte Příbrami

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jde do tuhého! Fotbalová ePojisteni.cz liga pokračuje 29. kolem a s ní samozřejmě i Sazka Fantasy. Hráči Daily Fantasy si tak můžou o víkendu zahrát dva turnaje o super ceny včetně kvalifikace na turnaj o 50 tisíc. V článku se podívejte na pravděpodobné sestavy 29. kola ePojisteni.cz ligy a další užitečné informace.



Sparta - HradecFoto Sport

Hradec v případě porážky sestoupí, pokud zároveň Bohemians 1905 porazí Karvinou a Jihlava neprohraje s Příbramí, remíza udrží „votroky“ do posledního kola ve hře. Jenže Sparta vyhrála všech dosavadních 13 domácích zápasů s Hradcem v samostatné lize. Je tak velkým favoritem a určitě se bude chtít dobrým výkonem rozloučit se svými fanoušky. Nabízí se kanonýr David Lafata či skvěle hrající Josef Šural.

Mladá Boleslav - SlaviaFoto Sport

Slavia získá v tomto kole titul, pokud zvítězí a zároveň Plzeň nevyhraje v Brně. Ale narazí na neoblíbeného soupeře, hosté v lize v M. Boleslavi 6x za sebou prohráli. I domácí mají o co hrát, Ml. Boleslav si zajistí 4. místo, pokud získá více bodů než Teplice v Jablonci. Tým z města automobilů potrápil v posledním kole dalšího adepta na titul Plzeň, Slavii určitě nečeká nic lehkého. Ve formě je Lukáš Železník, na straně hostí se dobře jeví Muris Mešanovič.

Brno - PlzeňFoto Sport

Pro posledního mistra už může být zle. Pokud Plzeň ztratí body a Slavia vyhraje, bude Viktoria bez šance na obhajobu titulu. Jenže Brno vyhrálo jen 2 z posledních 20 ligových zápasů s Plzní. Momentální forma hovoří pro domácí, ty se v posledních dvou utkáních zvedli. S domácím publikem se bude loučit ikona a kapitán Pavel Zavadail, tím by jeho výkon mohl jít ještě o něco nahoru. V hostujících barvách hraje velmi dobře Milan Petržela.

Jihlava - PříbramFoto Sport

Karty v boji o sestup jsou rozdané jasně. Porážka odsoudí Příbram k sestupu, remíza jí dá naději, když Bohemians doma prohrají s Karvinou, a to jen teoreticky, má výrazně horší skóre. Jihlava se zachrání, pokud zvítězí a Hradec neporazí Spartu, nebo Bohemians prohrají s Karvinou, remíza stačí, padnou-li „votroci“ na Letné. Hosté se zasekli, ale stejně se mohou spolehnout na zkušené duo Pilík, Rezek.

Jablonec - TepliceFoto Sport

Jablonec 5 kol po sobě nevyhrál, v posledních 3 remizoval, jenže měl velmi těžký los. Doma se mu daří, prohrál jediné z posledních 9 ligových utkání. Teplice jsou jedním z nejlepších jarních týmů, v posledních 5 kolech udržely 3x čisté konto a dostaly jen 2 góly. Dobře pro domácí, že se probudil Mirzard Mehanovič, hosty musí zase těšit výkony Jana Vošahlíka.

Bohemians - KarvináFoto Sport

 

Bohemians se zachrání, pokud zvítězí a zároveň Hradec prohraje na Spartě. Jenže Klokani jsou ve srabu, vyhráli jediné z posledních 16 kol (doma nad Jihlavou). Karviná poslední tři kola neprohrála (výhra a 2 remízy). Vystřílí udržení Dominik Mašek, nebo další mladík Lukáš Budínský pošle domácí ještě hlouběji?

Slovácko - LiberecFoto Sport

Pro Liberce to Slovácku nejde. Domácí vyhráli jediný z posledních 22 ligových duelů se svým soupeřem. Slovácko z posledních 5 kol uhrálo pouze 2 body, naopak Liberec se zvednul. Ale na hřištích soupeřů mu to nejde stále, vyhrál jediné z posledních 11 venkovních ligových utkání. Liberec je venku nejméně produktivním týmem ligy (5 gólů). Tristní bilanci by mohl změnit Ekpong Moses.

Dukla - ZlínsFoto Sport

Domácí jsou ve formě. Dukla bodovala ve 3 z posledních 4 kol, naopak Zlín z posledních 14 kol porazil jen Bohemians a prohrál 6 z posledních 7 zápasů. Bude mít za sebou bujaré oslavy po vítězství poháru a to taky bude znát. Duo Jan Holenda, Petr Olyinka v vínožlutých drese si na soupeři smlsne.

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud