21. května 2017 • 15:39

Ligy finišují! Se Sazka Fantasy hrajeme o ceny v hodnotě 50 tisíc

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve většině soutěží je dobojováno. Ale i tak si ještě můžete užít se Sazka Fantasy zajímavé turnaje o super ceny! V posledním kole ePojisteni.cz hrajeme o sportovní vybevní v hodnotě 50 tisíc korun, hráči si můžou vyzkoušet i turnaje zámořské NHL.



V zámořské NHL zuří play-off a u Sazka Fantasy budete moci ve středu soutěžit o ceny za 2000 Kč a powerbanku Xiaomi, vstup zdarma. O víkendu pak přijde další soutěž o ceny za 3000 Kč, vstupné za 30 Sazka Tokenů, možnost vsadit až 3 sestavy.

Poslední fotbalovou ligou, která ještě neskončila je česká ePojisteni.cz liga. V posledním kole se rozhodne o titulu ale i o vítězích Sazka Fantasy, kteří si rozeberou sportovní vybavení za 50 000 Kč. Připravili jsme i soutěž o 2000 Kč se vstupem zdarma a druhou soutěž o ceny za 3000 Kč a powerbanku Xiaomi, vstupné 30 Tokenů, až 3 sestavy.

Vyšlete do boje vlastním tým a hrajte o super ceny každý den!

Sazka Fantasy Sazka FantasyFoto Sport

S novými ročníky soutěžích se hráči Sazka Fantasy můžou těšit na spoustu novinek, které značně vylepší hraní fantasy her.

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud