25. května 2017 • 15:31

Jak dopadne drama o finále v NHL? Experti věří ve špinavý gól i hluboký příběh

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Až sedmý zápas finále východní konference rozhodne, kdo postoupí do závěrečných bojů Stanley Cupu. Probojuje se Pittsburgh, nebo zvládne drama Ottawa? Hráči Sazka Fantasy si s finále můžou zahrát až dva turnaje o super ceny. Jaké sestavy by do boje vyslali experti deníku Sport?



Martin Tomaides, redaktor webu iSport.cz

Sedmý zápas, to je loterie. Zvlášť v téhle sérii, kde každý tým v jednom ze zápasů dokázal uštědřit soupeři debakl. Osobně se mi víc líbí Craig Anderson, ale v bráně jsem vsadil na Matta Murrayho. Pens podle mě vyhají.

První pětice, to je čistá ofenzivní síla, kde není třeba nic vysvětlovat. Tihle chlapci by mi měli sesbírat nejvíc bodů. Druhá brázda je spíš taková výplň, ale také kvalitní. MacArthur má 3 body v posledních 4 zápasech, Scott Wilson bodoval v posledních třech. Pyatt dostává důvěru v důležitých chvílích, jelikož umí skvěle bránit. A ve vyřazovací části přece často rozhodují špinavé góly…

Sestava Martina TomaideseFoto Sport

Jan Barák, redaktor webu iSport.cz

Na úvod bych rád zmínil, že v sedmém střetu věřím Ottawě, hráči Pittsburghu, až na Jevgenije Malkina (nejproduktivnější hráč play off), jsou v sestavě jen proto, abych se vešel pod budget strop.

Proč Senators? Ottawa má sice tristní bilanci v eliminačních sedmých zápasech, prohrála všech pět ve své historii, ale čísla nevěří ani Pittsburghu. Penguins mají skóre devět výher a sedm porážek, pokud ale ztratili šestý duel, následující střetnutí nevyhráli ani jednou ze sedmi pokusů. A připomenu, šestý zápas ovládli Senators 2:1, takže momentum je na jejich straně.

Craig Anderson: Američané milují HLPéčka (hluboké lidské příběhy) a 36letý gólmanský veterán jeden takový zámořským fandům servíruje. Jeho manželka bojuje s rakovinou, on chytá jako bůh a svým nenápadným stylem si letos dojde pro Stanley Cup, svůj první v kariéře. Na sedmý duel se opět skvěle připraví, stejně jako to dokázal u matche číslo 6, kde napravoval výprask 0:7 z pátého utkání a své střídání.

Sestavte si vlastní tým z hvězd NHL a hrajte každý den o super ceny!

Sazka Fantasy Sazka FantasyFoto Sport

Erik Karlsson: Pan kapitán, kandidát na Norris Trophy, ikona. To vše ve 26 letech. Není třeba pokračovat, švédský bek je nejproduktivnějším hráčem Ottawy v play off (2+14 v 18 zápasech), hraje bezmála třicet minut na zápas a bilanci +/- drží na +12. Velký milovník žvýkacího tabáku snus určitě zaboduje v sedmém zápase, hrozba představuje nejen při přesilových hrách. A pak si dá vítězný snusík...

Mike Hoffman: Kanadské křídlo si dodalo sebevědomí vítězným gólem v duelu číslo šest a na vlně se rodák z Kitcheneru poveze i v noci. Proto je mým kapitánem, ve Stanley Cupu letos nasbíral už šest gólů a přidal pět asistencí, což z něj dělá třetího nejproduktivnějšího borce Ottawy.

Sestava Jana BarákaFoto Sport

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud