26. května 2017 • 11:52

Tipy a sestavy pro ePojisteni.cz ligu: Vystřelí titul Krmenčík, nebo Mešanovič?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

A je to tady! Fotbalová ePojisteni.cz liga finišuje 30. kolem a s ní samozřejmě i Sazka Fantasy. Hráči Daily Fantasy si tak můžou o víkendu zahrát dva turnaje o super ceny a kvalifikanti i turnaj o 50 tisíc. V článku se podívejte na pravděpodobné sestavy 30. kola ePojisteni.cz ligy a další užitečné informace.



Karviná - JablonecFoto Sport

Oba týmy jakoby zapomněly, co je to získat tři body. Karviná vyhrála jediné z posledních 9 kol, 6 kol po sobě nevyhrál ani Jablonec. Hodně rádi vzpomínáme na podzimní bitvu těchto soupeřů, která nabídla 8 branek. Nikdo už o nic nehraje, tak bychom se mohli dočkat další otevřené bitvy. Tomáš Wágner (12,6 milionů) na jedné straně a Mirzard Mehanovič (8,3 milionů) na druhé se zdají jako slušné volby pro vaše sestavy.

Teplice - DuklaFoto Sport

Domácí mají o co hrát. Teplice potřebují ke 4. místu výhru a zároveň bodovou ztrátu M. Boleslavi a mohou tak po 8 letech postoupit do evropských pohárů. Severočechy čeká oblíbený soupeř, v domácích zápasech totiž s Duklou nikdy v historii ligy neprohráli. Rozhodne kvalita Martina Filla (12,8 milionů)?

Hradec - BohemiansFoto Sport

Tohle mohlo být velmi zajímavé utkání, jenže… Hradec v minulém kole po prohře na Spartě nabyl jistoty sestupu, Bohemians se naopak po výhře nad Karvinou zachránili. Už jen těžko se dá očekávat nějak zvlášť atraktivní fotbal, oba týmy chtějí mít tuto sezonu co nejrychleji za sebou. Vsadili bychom na obranu hostí včele s brankářem Tomášem Fryštákem (6,4 milionů).

Slovácko - SpartaFoto Sport

I Slovácko se těší na konec sezony. Domácí z posledních 6 kol uhráli pouze 2 body a v ligové sezoně vyhráli jen 3 ze 14 domácích zápasů. Ani pro Spartu nejde o nijak zvlášť povedený ročník. Naposled povede klub Petr Rada, který družstvo určitě pořádně vyhecuje. V posledním kole se trefil i konečně uzdravený Václav Kadlec (9,1 milionů), kterému se proti Slovácku daří.

Sestavte si vlastní tým a hrajte každý den o super ceny!

Sazka Fantasy Sazka FantasyFoto Sport

Příbram - ZlínFoto Sport

Další trenérská rozlučka. Kouč Pánik dovedl zlínský tým do základní skupiny Evropské ligy a s velkou pompou se rozloučí. Příbram se zase po několika letech loučí s ligou. A i když domácí naposledy porazili v lize Zlín v říjnu 2008, otevřený zápas by mohl svědčit důraznému útočníkovi Zdeňku Linhartovi (10,3 milionů).

Plzeň - JihlavaFoto Sport

Tohle by měla být jednoznačná záležitost. Hosté se zachránili a domácí k titulu potřebují nutně tři body a slávistické zaváhání. Vyprodaný stadion požene Viktorku za obhajobou a spokojená Vysočina by podle všechno neměla klást velký odpor. Ve formě je reprezentační útočník Michael Krmenčík (11,4 milionů).

Slavia - BrnoFoto Sport

Nervy drásající bitva čeká po několika letech Strahov. Na starém známém stadionu může Slavia slavit titul. Stačí jediné, vyhrát. Brno mělo ve svých rukou oslavy titulu už v minulém kole, ale v 92. minutě v zápase s Plzní inkasovalo a červenobílou radost o kolo odložilo. Zachrání Slavii bojovník Muris Mešanovič (11 milionů)?

Liberec - BoleslavFoto Sport

Tady jde o poháry. Mladá Boleslav si v případě vítězství bez ohledu na výsledek Teplic zajistí 4. místo, pokud Teplice nevyhrají, skončí M. Boleslav čtvrtá i při porážce. Jenže Liberec je ve slušné formě a na jaře posbíral takřka stejný počet bodů jako jeho soupeř. Projeví se forma hostujícího GolGola Mebrahtu (7,8 milionů)?

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud