16. června 2017 • 11:10

PĚT největších překvapení EURO 21? Zlobivé dítě Anglie i laciný Čech

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nepatří mezi největší hvězdy EURO jednadvacítek v Polsku, ale jejich fotbalové schopnosti jsou nesporné. Tito talenti by se dali charakterizovat českým příslovím: „Hodně muziky za málo peněz.“ V článku se podívejte na pět hráčů, kteří můžou na prestižním mládežnickém turnaji překvapit a hráči Sazka Fantasy na nich vydělat.



Jack Grealish, Anglie, 9,3 milionů

Zlobivé dítě mládežnického fotbalu v Anglii. Předpovídala se mu velká budoucnost, jenže mladík se rád začal bavit a do hlavy mu kromě slávy stoupl i alkohol. Už několikrát měl na kahánku, Aston Villa ho dokonce vyřadila z prvního týmu. Po sestupu do druhé ligy dostával více příležitostí a důvěru začal splácet. Velmi kvalitní hráč na míči s velmi dobrou koncovkou. Oproti svým spoluhráčům je navíc v Sazka Fantasy docela laciný.

Michal Trávník, Česko, 7,6 milionů

Na kapitánovi české reprezentace bude po incidentu Aleše Čermáka o něco více zodpovědnosti. S kapitánskou páskou by měl přebrat po bourajícím sparťanovi i režisérské role směrem dopředu. Jde o zkušeného borce, v lize má odchovanec Slovácka už přes 100 startů. I když Čechy čeká náročná skupina, Trávník se zdá jako slušná laciná varianta.

Ongjen Ozegovič, Srbsko, 8 milionů

Třiadvacetiletý útočník září na domácí scéně. V nejvyšší srbské soutěži mu to střílí náramně, ve 25 zápasech si připsal 16 branek a jednu asistenci. Nezaostal tak o moc oproti největší hvězdě srbského výběru Uroši Djurděviči. Oproti svému spoluhráči je výrazně lacinější, proto bychom mu dali ve vašich sestavách přednost.

Lukáš Zima, Česko, 6,5 milionů

Nejlacinější jednička mezi brankáři. Jistě, Čechy čeká těžká skupina a najdou se brankáři, kteří mají potenciál na čistá konta o mnoho větší. Ale když vezmeme v úvahu Zimovu cenu a fakt, že na velkých reprezentačních akcí se mu daří, jde o velmi zajímavou volbu. Velcí fanoušci mládežnického fotbalu si jistě pamatují, jak na ME hráčů do 17 let se velkou měrou podílel na postupu českého týmu na MS v Mexiku, když v klíčovém duelu s Německem chytil dvě penalty.

Sestavte si vlastní tým z hráčů EURO 21 a hrajte o 30 tisíc!

Sazka Fantasy Sazka FantasyFoto Sport
 

Dawid Kownacki, Polsko, 8,5 milionů

Šikovný střelec Polska se prosazuje v nejvyšší tamější soutěži. Devět gólů a tři asistence za sezonu je slušná bilance. V reprezentaci se mu daří obdobně, v 7 zápasech se prosadil třikrát. Nenápadná volba, která by vám mohla vynést slušný počet bodů.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud