27. července 2017 • 07:00

TOP posily HET ligy: portugalský šikula, rychlík z Izraele i návrat Baroše

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Není cesty zpět. Už v pátek se rozjede další ročník nejvyšší fotbalové soutěže. Před ostrým startem týme vehementně posilovaly. Kteří hráči jsou z pohledu Sazka Fantasy největšími posilami HET ligy? TOP5 posil najdete v článku.



Danny, Slavia, 13,5 milionů (cena v prvním kole)

Portugalský kouzelník už v přípravě ukázal, že bude svou technickou vybaveností úplně z jiného soudku než jsme v Česku zvyklý. Jeho přihrávky mají nápad, nebojí se vzít zodpovědnost na sebe. Bývalý kapitán Zenitu Petrohrad by tak měl být terno i pro hráče Sazka Fantasy, dají se totiž očekávat bodové zisky v každém zápase. Ve hře ho najdete na pozici útočníka.

Tal Ben Haim, Sparta, 9,5 milionů

Asi největší posila Sparty se v přípravě kvůli zranění neukázala. Jenže nový trenérský štáb si od něho hodně slibuje. Velmi rychlostně nadaný křídelník z Izraele bude českým obranám jisto jistě zatápět a ve vápně si s šancí umí velmi dobře poradit. Tady je vidina bodů opět vysoká.

Daniel Kolář, Plzeň, 8 milionů

Jeho návrat byl velkou neznámou. Po půl ruce bez angažmá se ale v sestavě Pavla Vrby usadil, což potvrdil důležitý duel v předkole LM. Jednatřicetiletému záložníkovi se velmi dobře povedla příprava, ve které ukázal, že do ofenzivy toho má ještě hodně co nabídnout. Tým bývalého reprezentačního trenéra by se měl vrátit k ofenzivnímu stylu fotbalu, to je pro hráče Sazka Fantasy velké lákadlo.

Milan Baroš, Ostrava, 10,6 milionů

Konec kariéry tam, kde jí hvězdný český útočník nastartoval. Baníku se bude chtít v poslední sezoně odvděčit co nejlepšími výkony. Nováček soutěže bude na zkušeného forvarda hodně spoléhat, se stožárem Tomášem Poznarem budou tvořit hodně nepříjemnou útočnou dvojici. Velmi zajímavá posila.

Sestav si vlastní tým z hvězd HET ligy a soupeř s kamarády o super ceny!

Sazka Fantasy Sazka FantasyFoto Sport

Matěj Pulkrab, Liberec, 8,3 milionů

Mladičký bojovník se neprosadil v kádru Sparty, a tak musel na hostování do Liberece. Ale smutnit rozhodně nemusí, na poslední angažmá pod Ještědem má snad jenom dobré vzpomínky. Otevřel si zde brankový ligový účet, pyšnil se skvělou statistikou. A protože je v Liberci skoro jediným typickým útočníkem, Slovan na něj bude hodně vsázet.

 

Miguel911 míří s přítelkyní díky Sazka Fantasy na legendární Premier League
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud