7. srpna 2017 • 13:54

Premier League je zpět! Sestav si vlastní tým z hvězd a vyhraj tisíce

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Skvělá zpráva pro fanoušky dobrého fotbalu. Vrací se prestižní anglická Premier League. I v ní díky Sazka Fantasy budete moci ukázat své trenérské schopnosti a hrát o skvělé ceny v hodnotě několika tisíc korun. Samozřejmě pokračuje dalším kolem i česká HET liga. O co tento týden hrajeme?



O víkendu se rozběhne anglická Premier League, Sazka Fantasy jí odstartuje v pátek soutěží o 5 000 Kč, vstup zdarma. Soutěž se počítá do minilig, takže si nezapomeňte ve své partě vytvořit miniligu na Premier League!

Také spouštíme soutěžní žebříčky k Premier League, kde si na konci roku pět nejlepších podle celkového bodového zisku a pět nejlepších podle průměrného umístění odnese každý 1 000 Kč. Do žebříčků se počítají pouze soutěže na celé ligové kolo. A navíc tu máme VIP soutěž o 7 000 Kč se vstupem 300 Sazka Tokenů.

Sestavte si vlastní tým, soutěžte s kamarády a hrajte o super ceny!

Sazka Fantasy Sazka FantasyFoto Sport

V české lize najedeme na třetí ligové kolo. Připravili jsme tři soutěže o hodnotné ceny. Hlavní soutěž v sobotu je se vstupem zdarma, počítá se do žebříčků a miniligy ve vaší partě, hraje se v ní o 5 000 Kč, navíc pět nejlepších postupuje do finále o ceny za 50 000 Kč. V neděli se koná druhá soutěž také o 5 000 Kč, se vstupem 30 Tokenů. Na závěr můžete zkusit i soutěž o lístky na zápas Plzeň - Ostrava!

 

Mike27 ovládl Sazka Fantasy a letí za Jágrem na Floridu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud