10. srpna 2017 • 15:11

Analýza třetího kola HET ligy. Slavia je největší favorit, vyplatí se Grigar

Autor: Sazka Fantasy
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Třetí kolo HET ligy má jasného favorita. Slavia hraje doma proti Jihlavě, která v nové sezoně ještě nevstřelila ani branku. To s kombinací nula inkasovaných gólů Slavie jasně naznačuje, kde by se daly brát body. Koho v turnajích Sazka Fantasy nasadit?



Jenže hráči úřadujícího mistra mají vysokou cenu a tak nám rozpočet rozhodně neumožní zařadit do sestavy všechny. Navíc těžko říci, jak se prostřídá sestava, vždyť už v úterý je čeká boj o Ligu mistrů. Laštůvka (11,5 milionů) vypadá jako jasná volba, sráží ho však cena. Ke slovu by se tak opět mohl dostat Tomáš Grigar z Teplic (8,4), kde za slušnou cenu dostáváte dobrou kvalitu, obranu a domácí prostředí k tomu. Vzhledem ke zranění Kozáčika a ne příliš skvělých výkonů Bolka se ke slovu v Plzni dostává Aleš Hruška (8). Ten udržel čisté konto v Jablonci a doma proti nováčkovi z Olomouce tu bude určitě šance na prodloužení této šňůry.

Do obrany už by to však nějakého toho hráče Slavie asi chtělo. Jako ideální se jeví Frydrych (10,0), který dokáže dát gól i na něj přihrát. Pro rozpočet by bylo ideální, kdyby nastoupil Sobol (5,5), ale nedá se to moc předpokládat, pokud budete mít čas, tak stejně mrkněte na předzápasovou sestavu, člověk nikdy neví. Minulé kolo si teplický Krob (8,7) připsal svou první letošní asistenci, což by loňského nejlepšího nahrávače mohlo nakopnout. Navíc ta cena je opravdu neodolatelná. Překvapením ve vašich sestavách by mohl být Denis Granečný (6,8). Tento mladíček Baníku se podíval na hřiště v Brně do celého druhého poločasu, přihrál na vítězný gól Barošovi a poté odehrál celý zápas proti Slavii, kde si připsal jednu střelu mimo branku. Je tak pravděpodobné, že dostane šanci i proti Slovácku. Tento tah by se vám mohl bohatě vyplatit.

Sestava na 3. kolo HET ligyFoto Sazka

Danny (12,0) se pomalu aklimatizuje a kouč ho staví téměř neustále. Hraje většinou těsně pod hrotem. V Ostravě vypálil celkem čtyřikrát, proti Jihlavě už by to mohl být i s gólovým efektem. Patří sice k nejdražším hráčům, ale věříme, že to dokáže splatit. Na Příkrylovi (10,0) by měla hra Mladé Boleslavi stát a on se o to snaží každým zápasem přesvědčit. Tým nešťastně vypadl z evropských pohárů a tak se může soustředit na ligu, kde potřebuje zabrat. V Karviné by to mohlo být to pravé ořechové, dá se očekávat, že to bude zápas s více brankami, jelikož Karviná v domácím prostředí jenom nebrání. Zbydou-li vám peníze, tak by se mohl vyplatit i někdo z Plzně. Kolář (11,0) se po návratu do ligy ještě netrefil, ale je vidět, že má opravdu chuť a je to jen otázka času. Doma proti nováčkovi z Olomouce to vypadá jako ideální možnost. I Sparta se pomalu začíná rozehrávat a Biabiany (10,1) se ukázal v Boleslavi ve velmi dobrém světle, svou rychlostí by mohl platit i na obranu Liberce. Brno zatím nevypadá vůbec dobře a určitě na náladě nepřidala ani prohra v domácím poháru. To Bohemians jsou na tom úplně opačně. Do sestavy se tlačí mnoho mladíků. Reiter (5,1) začínal minulé kolo v základní sestavě, Nečas (5,1) byl na hřišti u vítězného gólu, navíc vloni dal v dresu Vlašimi 8 branek v 16 zápasech. O základní sestavu si řekl svým gólem i Jirásek (7,0). Některý z nich si určitě zaslouží vaši pozornost, v Brně by nějaký bod určitě vyválčit měli.

Sestavte si vlastní tým, soutěžte s kamarády a hrajte o super ceny!

Sazka Fantasy Sazka FantasyFoto Sport

To samé platí i o útoku Bohemians. Kuchta (6,5), nebo Kabajev (6,5) vašemu rozpočtu ulehčí a šance na branku tam určitě je. Stálící ve fantasy sestavách se pomalu stává Krmenčík (10,6), útočník číslo jedna Viktorie Plzeň. V porovnání s Milanem Škodou (12,5) a Davidem Lafatou (12,2) je to ta levnější varianta s podobnou šancí na vstřelení gólu. Zlín dokázal otočit zápas proti Brnu i v 10 hráčích. Už by to však chtělo, aby se trefil i nějaký útočník. Měl by to být jeden z dvojce Diop (8,0) – Železník (9,4), jelikož Dukla má zatím opravdu hrůzostrašnou obranu. Jak už bylo řečeno, tak Boleslav musí zabrat. Mebrahtu (8,5) zatím nehraje špatně a v pohárech mu to střílelo, nyní je potřeba to přenést i do ligy. Dobrou formu ukazuje Vaněček (7,5) z Teplic.

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud